Natrans Accu Service center kan energiecellen d.m.v. puntlassen aan elkaar koppelen tot een naar in overleg uw wens en mogelijkheid aan het formaat van de behuizing aantal Ampere, bij veel gevallen betekend dit dat wij voor gelijke kosten een 5Ah. naar 9Ah. of 9Ah. naar 11Ah. en 10Ah naar 13Ah of nog hoger  kunnen boosten waardoor Uw actieradius op een accuvulling flink word verhoogd.


Allereerst gaan we controleren of de accu lader goed functioneert want als deze niet goed functioneert of zelfs stuk is, welke in de regel niet het geval is, zullen wij U hiervan alvorens verdere stappen te ondernemen in overleg informeren.
De ervaring leert dat de fietsaccu laders regelmatig te vroeg uitschakelen waardoor de accu niet geheel volgeladen wordt en u dus niet de afstand kunt fietsen die bij een goede lader mogelijk zou zijn.

Indien de lader het probleem is van de slecht presterende accu hebben we hiervoor nieuwe laders van het merk Mascot deze zijn geschikt voor het laden van zowel de NiCD als de NiMH fietsaccu’s.

Snap2013 09 18at15.51.20

Vervolgens gaan we de accu testen (u ontvangt hiervan een afschrift van het testrapport) als blijkt dat deze defect is of een aantal cellen zijn afgestorven, kunnen we het cellenpakket in de behuizing vervangen. Voor het vervangen van de cellen gebruiken we speciaal voor deze toepassing gemaakte cellen van Samsung, X-Cell en natuurlijk Panasonic welke wij elke 14 dagen rechtstreeks nieuw aangeleverd krijgen.
 

Na het vervangen van de cellen wordt de accu software gereset en getest of alles naar behoren functioneert, u krijgt dan ook een nagelang het accutype  1 jaar of 2 jaar garantie op de gereviseerde accu en bent U ook na deze periode altijd bij ons welkom waarbij wij voor onze klanten een coulance regeling hanteren.

 Voor prijzen en verdere informatie kunt U contact opnemen via ons contact formulier .

Compleet nieuwe fiets accu's kunnen we niet leveren, doch geven U graag volgend advies;


LET OP: Snap2013 09 18at15.51.39

Fietsfabrikanten stellen een bepaalde periode ( gelegen aan het verkoopsucces) de machinerie af op de productie van een bepaald type fiets en produceren in deze termijn meer (slijt)onderdelen dan men werkelijk behoeft aan verkoopfietsen, deze onderdelen waarbij o.a. accu’s worden in het magazijn opgeslagen voor onderdelen verkoop nadien, aftermarket, U weet wellicht welke leeftijd Uw fiets heeft, de aangeboden accu’s zijn in de regel van het gelijke productiejaar, dus een telsom naar de leeftijd van zoals gezegd “een nieuwe accu” gauw gemaakt.

Bij de meeste fietsonderdelen heeft de tand des tijds geen invloed, doch bij accu’s is dit een ander verhaal, cellen verliezen 5% per jaar aan vermogen door lagering waardoor de op de accu vermelde kwaliteit in Ampere verloren gaat en sterven na gelang het verstrijken van tijd  de cellen geheel af, voorts is een nieuwe accu in de meeste gevallen stukken duurder dan revisie, terwijl Uw behuizing vaak als nieuw uit ziet.

Bij ons ontvangt Uw accu verse kwaliteit cellen van een recente productie datum , Uw accu zal na het opvolgen van de juiste laadinstructie welke U begeleidend ontvangt volledig tot zijn recht komen en U wellicht verder brengen dan ooit te voor.

GRATIS: Bij elke fietsaccu die
u bij Natrans Accu Service laat reviseren, controleren wij gratis uw acculader en testen vooraf aan revisie van een accu( mocht de accu geen revisie benodigen) eerst de fietsaccu, daar het heel af en toe voorkomt dat het probleem niet gelegen is in de stroomvoorziening doch in de fiets, mocht dit het geval zijn betaald U slechts de meting.

Oorzaken van ondermaats presteren kunnen zijn:

  • Ouderdom
  • Technisch mankement(en)
  • Verkeerde behandeling
U hoeft nu geen nieuw accu 'pack' meer te kopen want wij kunnen 'packs' 'fitten'. Dit houdt in dat wij de bestaande behuizing van het pack openmaken, de oude cellen vervangen door nieuwe, hoogwaardige energiecellen van oa. de merken; Panasonic, Sanyo en GP. Vervolgens wordt het pack weer dichtgemaakt en uitvoerig getest op goed functioneren. 

Dit fitten is mogelijk voor accu’s van 90% van alle elektrische fietsen. De grootte maakt niet uit. Ook kan de lader of de fiets het probleem veroorzaken. Wij zullen dit vooraf aan revisie voor u controleren!

Voordelen:


Hoge kwaliteit

Veelal beter dan origineel door gebruik verse hoge kwaliteit cellen

Veel goedkoper

Gemiddeld 50%

Beter voor het milieu

Dankzij hergebruik van behuizing, printplaat en elektronica en verantwoord afvoeren van oude cellen

Niet meer te verkrijgen Accu’s?

Toch een tweede leven voor uw Elektrofiets
Snap2013 09 18at15.52.08

accu bmz 300x180Klanten reviews:
 

12 September 2023
Zeer vriendelijke kundige man. Ben zeer tevreden, en ook over de bejegening. Niet alleen tegen ons, maar ook tegen de andere klanten. Perfect! Ik zou deze zaak zeer aanraden. 
Sven Smit

10 September 2023
Accu laten nakijken en deze bleek toch  niet stuk te zijn. Ik ben op een vriendelijk en eerlijke manier geholpen en heb duidelijke uitleg gekregen. 
Nigel Tonigold

31 Augustus 2023
Langs gegaan met de accu van mijn elektrische fiets, deze laadde niet meer op. De accu is direct nagekeken en men heeft geconstateerd dat er een zekering in de accu defect was. 
De zekering heeft hij direct vervangen. Binnen 10 minuten was de accu gerepareerd!
Roy Baumans 

24 juli 2023

Werd heel goed geholpen en prima advies omtrent mijn gereviseerde accu zou ik iedereen aanraden super
Trudy Alberts

6 juli 2023
Juiste service en Klantvriendelijk
Ton Theunissen

31 mei 2023
Goed advies en repartie/ recover van fietsaccu. Snelle service
Bert Frins

20 mei 2023
Leuke en fijne uitleg. Lijken mij zeer betrouwbare mensen
Ludo Weetink

25 maart 2023
Goede uitleg en service
John Plilliphs

8 maart 2023
De lader was stuk  heb gelijk een nieuwe kunnen kopen mijn zoon weer blij
Lars de Jon

23 februari 2023
Super Zaak, Super Service
Herman Visscher

30 November 2022
Zeer goede service dank je wel voor het repareren van onze accu voor scootmobiel hierdoor hoeven we geen nieuwe scootmobiel te kopen nogmaals dank
Roger Roijen

28 November 2022
Goeie service, accu laten reviseren, helaas na paar maanden stuk, accu gebracht nieuwe printplaat erin gezet en onder garantie afgehandelt, super 👌🏻
Pascal Michiels 

29 augustus 2022
Ik ben bij Natrans met 2 accu's geweest en ben zeer netjes geholpen en heb een zeer duidelijke uitleg gekregen en kan dit bedrijf dan ook zeer aanbevelen.
Angelo Pizzuto

20 augustus 2022
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van het verkopen en de info over het geheel. Veel succes met het bedrijf.
Joep Steeghs
Beringe

1 augustus 2022
Top bedrijf, onlangs een 2e accu laten reviseren en ze doen het alle 2 super goed !!!
Patrick Smeets

29 juli 2022
Voortreffelijke service. Vriendelijke en geduldig. Vaak direct terwijl je wacht. Prima advies met toelichting en keuze mogelijkheden. Mocht onverhoopt toch nog iets niet functioneren dan wordt dat meteen verholpen. Dat is onze (mijn vrouw en ik) ervaring.
Mart Dullens Scheulder

25 juli 2022
Ben zeer tevreden over Natrans. Heb in het verleden 2 accu's laten reviseren waarvan 1 na verloop van tijd defect ging, was niet meer te laden. Accu is gerepareerd zonder kosten. Bedankt.
Harry Meens

29 juni 2022
Geweldige service accu was leeg getest en opgeladen de beste pakte een fiets en teste ook het display wat wij hadden mee genomen Geweldig
H Brummer

11 mei 2022
Nieuwe accu netjes op tijd geleverd en goed advies. Helaas ging deze accu door een fabrieksfout kapot en we kregen zonder problemen een nieuwe. Ook deze ging door een fabrieksfout kapot. Hoeveel pech kun je hebben?! Natrans ging op zoek naar een alternatieve accu en leverde deze tegen een kleine meerprijs omdat dit een betere accu was met meer vermogen. Ontzettend netjes geregeld en super service! Dat is pas een klant tevreden maken! Inmiddels hebben we al vele kilometers probleemloos gefiets. Top!
Lyndsey habets

6 mei 2022
Heel vriendelijk en vakbekwame mensen.
John Lutgens

30 Maart 2022
Goed service en garantie op de revisie, maar ook goed uitleg over het wel en weer van accu's en hoe er goed mee om te gaan. Dit zorgt voor een langere levensduur!

Xandere Werres

4 April 2022
Top service. Al meerdere keren fietsaccessoires laten reviseren.
Marlies Peters

2 Maart 2022
Vriendelijke en adequate service. Top!
Nico Herzig

27 Januari 2022
Supper geholpen 2 accu weer helemaal in order gr
Patrick Carnas

14 December 2021

Zeer goede communicatie , en een zeer correcte vlotte bediening, jullie hebben mij goed geholpen daarvoor dank.
Dirk Lutters
België 

17 November 2021
Mijn complimenten voor Team Natrans. Zeer goed geholpen. Ze hebben me een duidelijke uitleg gegeven en op advies ervoor gekozen om mijn accu te laten reviseren.
Ik fiets reeds een half jaar met mijn gereviseerde accu en ben dik tevreden. Zal zeer zeker reclame voor jullie maken. Chapeau!
Silvia de Lorijn
Spijkenisse

20 Oktober 2021
Dank voor de snelle revisie van mijn accu voor de Altecfiets, tot mijn vreugde doet ook het relais op het stuur het ook weer.
Fijn weer mobiel te zijn en zal de instructies goed opvolgen.
Hartelijke groet Marisca Algra .

28-09-2021

Goede service en de accu perfect gereviseerd, ben zeer tevreden.
Hans van Hoegten
Vianen

Drunen 9 September 2021

Hartelijk dank voor Uw advies, Nieuwe Accu 36V/11Ah "Stella " Albatros met acculader.
Levering snel en keurig verzorgt, ben alweer met trapondersteuning mijn conditie op peil aan het brengen, hartoperatie en geplaatste ICD al enkele jaren.
Nogmaals hartelijk dank.
Met vriendelijk groet.
Aad Meijdam Drunen. 

4 September 2021
Zeer goed geholpen en meer als tevreden over kwaliteit en vakmanschap, ga zo door.
Rens ten Broeke
Hilversum

7 Augustus 2021
Beste Medewerkers van Natrans,
Dank U wel voor de vlotte en perfecte revisie van mijn fietsaccu, ik ben zeer content.
Andries van Havelaere
Lanaken
België

26 Julie 2021

Na door een ander bedrijf flink in de maling te zijn genomen zijn wij op advies van onze fietsenmaker bij Natrans terrecht gekomen welke met enige spoed gezien aanvang van onze vakantie onze accu's in de afgelopen week heeft voorzien van een nieuw binnenwerk.
Inmiddels zijn wij op vakantie in zuid Duitsland en ere wie ere toe komt, zo goed als nu hebben onze accu's nog nooit gewerkt en hebben inmiddels al de nodige kilometers gefiets in de bergen, dat deze review niet overbodig is.
Dank U wel voor goede service en vooral de goede werking van de accu's.
Dit bedrijf ontvangt 5 sterren en zeer aan te raden.
Paul den Hartog
Zwaanshoek

21-07-2021
Prima Service vlotte en accurate werkwijze
Marcel Martens
Tilburg

8 Juli 2021
Voor onze vakantie de accu van de Giant Twist fiets laten voorzien van een nieuw binnenwerk en hebben deze inmiddels volop gebruikt bij de fietstochten in de Duitse Eifel.
Met een woord "geweldig" wij zijn zeer tevereden, ga zo door.
Fam. Ouwehand 
Ommen
 
05-07-2021

Goede service en onze accu prima gemaakt.
Hendrik de Mooij
Leiderdorp

9 Juni 2021
Heel hartelijk dank voor de snelle servies wat aangaat levering van gereviseerde fietsaccu, vandaag hier aangekomen. Ik heb hier in Dordrecht en de regio diversen contacten  en al vaak jullie aangeprezen als het aankomt op accu revisie ik hoop dat dit voor jullie herkenbaar wordt.
Met groet Thijs Volker  Dordrecht

07 Juni 2021
Dit adres gekregen van onze fietsenmaker en blij toe!
Wij hebben de accu's van onze Trek fietsen naar voller tevredenheid laten reviseren.
Zeker een aanrader...
Lisette van Dam
Apeldoorn

31-05-2021
De accu keurig verpakt binnen gekregen. 
Vol opgeladen en vervolgens heerlijk leeggereden met Maximale ondersteuning. Ook wel eens lekker….
Staat nu weer aan de lader voor de volgende rit morgen. 
Enorm bedankt voor jullie super vakkundige en snelle service. 
Een vette 10+
Fred Melgers


21 Mei 2021
Hedenmorgen onze accu weer van u retour ontvangen, keurig verzorgd met advies en garantiebewijs.
Bij leven en welzijn zullen we onze tweede (extra) accu volgend jaar eveneens laten reviseren door u.
Dank voor de prima verzorging.
Met vriendelijke groet,
P.G. Meershoek
Etten-leur

20-05-2021
Langs deze weg wil ik u bedanken voor de supersnelle service en contact onderhoudt.
Ik zal uw bedrijf zeker aanraden indien nodig!
Met vriendelijke groet van Arja Luijendijk

15-Mei-2021
Prima service, juiste uitleg, goede kwaliteit en correcte prijs.
Een aanrader
Hans Rademaker
Heilo

08-05-2021

Gisteren terug gekomen van onze korte mei vakantie en hebben genoten van de fietstochten, mede te danken aan
Natrans welke onze accu's een tweede leven hebben gegeven met meer vermogen dan wij ooit hebben gekend, in een woord "geweldig"
Henk Paulissen
Waalwijk

4 Mei 2021
Beste medewerkers Natrans,
Langs deze weg een flinke pluim voor jullie werk, dank U wel
Fam. van der Burg
Sassenheim

28 April 2021

De nieuwe printplaat en bekabeling hebben het probleem opgelost, de accu is weer als nieuw.
Complimenten voor de service, na afloop van de garantie. Coulance met een hoofdletter C.

Hartelijk dank,
Een tevreden klant.
Axel Steen

22-4-2021
Wij hebben onze accu's laten reviseren in januari en deze week gezien het mooie
weer voor het eerst een paar dagen langere fietstochten gemaakt en wat een plezier maakt het
toch weer te kunnen vertrouwen op de accu's, dit hadden wij nog veel eerder moeten doen.
Wat onderstaande reviews vertellen komt bij ons zeker uit !!!
Natrans dank U wel voor het goede werk.
m.vr.gr.
Hans Terdorst
Baarlo

13 April 2021
Vandaag is de accu en lader aangekomen.
Hartelijk dank voor jullie perfecte en snelle service.
Zeer tevreden klanten hier in Belgie, wij gaan zeker reclame maken voor jullie bedrijf.
Fam. Verbinnen 
België

7 April 2021
Via mijn broer het adres van Natrans accu Service gekregen en blij toe, mijn accu is voorzien van nieuwe cellen en werkt weer prima.
Dank U wel
Toos van der Poort
Enkhuizen

22-03-2021
Vandaag even langs geweest ivm een slot van de accu, waar sleutel van weg was.
Super service gekregen, heel vriendelijk en meteen nieuw slot er in gezet.
Tevens uitleg gekregen over de fiets ( tweede hands gekocht) 
Werd eerst aangeraden om eerst de accu eens te gebruiken voordat men hem ging reviseren!
Gewoon service zoals service zijn moet !!!
Top.
Rob Nelissen


08 Maart 2021
Hallo Natrans,
Op advies van een kennis bij U terecht gekomen en de accu van mijn fiets laten voorzien van een nieuw binnenleven.
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat, zo ver heb ik nog nooit kunnen fietsen met de originele accu.
Zeker een aanrader als Uw accu het laat afweten.
Erwin van Oers
Hillegom

27-02-2021
Dacht dat fietsaccu van mijn Gazelle defect was. Bleek een weerstandje te zijn.
Geweldige service. Vandaag (zaterdag) binnen 5 min. geholpen.
Waardeer de eerlijkheid. ???

16 Februari 2021

Beste heren
Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en advies bij de reparatie van mijn Trek elektrische fiets.
Zaterdag 6 februari waren we bij jullie geweest en mijn man heeft de rail voor de batterij vervangen.
De fiets doet het nu weer helemaal als vanouds, waarschijnlijk zelfs nog beter, omdat ook de accu nu gereviseerd is.

Vandaag ben ik voor het eerst weer op de fiets naar mijn werk geweest, de afgelopen week was het mij iets te winters om te fietsen.
Nogmaals heel veel dank!
Groeten
Ida van der Woerd
Nieuwstadt

16 Februari 2021
Uitstekend geholpen met een Trek fietsaccu die niet meer wilde opladen.
Klantgericht, vakkundig en zeer behulpzaam.
Vincent Den Oude
Hilvarenbeek

15-02-2021

Duidelijke website en een op maat gemaakte offerte.
Snelle levering, goed verpakt.
Prima communicatie.
Aanrader.Hans Verspij

13-02-2021

Drie jaar geleden de accu van mijn Trek fiets laten reviseren bij Natrans en tot kort met voller tevredenheid gefietst.
Afgelopen week het probleem dat  de motor in de hoogste ondersteuning niet meer voldoende kracht leverde, volgens onze
Trek dealer zou de gereviseerde accu het probleem zijn en wilde mij een nieuwe fiets verkopen "mooi niet dus"!!!
Na contact te hebben genomen met Natrans, werd ik vriendelijk gevraagd met de fiets naar hun toe te komen waarbij
men de accu heeft gemeten en blijkt deze nouwelijks in vermogen te hebben afgenomen en verder goed werkend bleek.
Hierna heeft men de fiets via het stuur display een reset gegeven, welke ik ook zelf thuis had kunnen doen als mijn Trek dealer 
dit had verteld en HOERA de fiets werkt weer als vanouds met volle kracht.
Natrans heeft geen kosten geteld voor het herstel van mijn fiets, op de vraag of er kosten waren kreeg ik het antwoord, dit is 
uiteraard service en dat na drie jaar.
Derhalve voor Natrans een DIKKE DUIM en VIJF STERREN
Henry Linnsen
Venlo

11 Februari 2021
Ik ben erg te spreken over Natrans Accu Service
Ze weten werkelijk alles van batterijen en zijn daarnaast erg vriendelijk en behulpzaam.
Ik kan deze winkel van harte aanbevelen en was zelf graag eerder op de hoogte geweest van hun bestaan.
Barry Tersteeg
Deventer

07-02-2021
Gelukkig heb ik de verkeerde diagnose van mijn fietshersteller niet gevolgd en ben ik na veel  zoekwerk terecht gekomen bij natrans accu service.
Die mensen hebben mijn oude accu een perfect tweede leven gegeven door deze te reviseren met zelfs iets meer capaciteit.
Mijn fiets is weer helemaal de oude. Die mensen hebben me ook vooraf perfect geïnformeerd wat de mogelijkheden waren en bijhorende betaalbare prijzen.
Voor mij een meer dan verdiende dikke voldoende.
Herman van Oort
Spijkenisse

05-02-2021
Bij Natrans een Bosch accu laten reviseren. Binnen een jaar had deze gereviseerde accu aanmerkelijk meer capaciteitsverlies dan de standaard Bosch accu's.
Op mijn verzoek tot overleg werd voornamelijk ontwijkend geantwoord, zodat ik mijn informatie bij andere revisiebedrijven moest inwinnen.
Alle reacties werden wel beantwoord, maar verder zonder nuttige inhoud en dat is jammer.
Voor een originele Bosch accu: koop dan weer een originele Bosch. Mijn ervaring is dat deze onovertroffen zijn.
Op internet zijn vaak genoeg diverse scherpe aanbiedingen voor nieuwe Bosch accu's.
Zou je wel besluiten om de accu te laten reviseren, dan zou ik een ander bedrijf aanraden. 
Gert

19-01-2021

Pakket ontvangen. Prima gegaan.
Accu c.f. uw advies op kamer temperatuur opgeslagen.
Bedankt voor de snelle revisie. In juni komt de volgende accu voor revisie.

Met vriendelijke groet, Johan Hoen. 

15 Januari 2021

Wat een fantastische service, echt!

Ten eerste al verrast door de snelheid van handelen, maandagmorgen bij de post bezorgd, woensdagmorgen was de accu weer terug.
En dan nog daarbij het bericht dat de werkzaamheden van Natrans, reparatie en verzending, service blijkt.
Hartelijk dank hiervoor,
Met vriendelijke groet,
Hendrik Lammers
Tilburg

29 December 2020
Eerlijk advies en geweldige service ga zo door in 2021
Hermien en Harold
Maaseik 
België

26-11-2020
Ik heb de accu vandaag retour ontvangen en ben zeer blij met jullie service en snelle afhandeling.
Hij hangt weer aan de lader en werkt perfect. 
Annelies de Krom

Papendrecht

19 Nov 2020
Een echte aanrader, ben zeer tevreden
Harold
Genk België

12-11-2020
Onlangs twee Trek accu's laten reviseren bij Natrans in Simpelveld en de fietsen lopen weer als een zonnetje.
Zeker in deze Coranatijd is het gebruik van onze elektrofietsen de enige uitlaatklep en zijn wij maar wat blij dat dit na de revisie van onze accu's weer goed moegelijk is.
Dank U wel voor de uitstekende service.
Fam. Lommen 
Venlo

13 Oktober 2020
Uw fietsaccu stuk? dan bent U bij Natrans op het juiste adres.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Adrie van Herk
Hilvarenbeek

25-09-2020
Lang hebben wij gezocht naar een accu voor onze twee Extract fietsen daar Itek alwaar wij de fietsen een aantal jaren geleden hebben aangekocht geen 36Volt BL03 Tranz-x accu's kan leveren en deze verder door het gehele land uitverkocht bleken en naar verluid voorlopig niet meer worden geproduceerd.
Reviseren van onze bestaande accu's zou dan een optie zijn, waarvan wij bij meerdere bedrijven navraag hebben gedaan, doch daar bij een der accu's de printplaat BMS defect bleek, was revisie bij alle door ons aangeschreven bedrijven niet mogelijk.
Gelukkig hebben wij van een kennis uit de fietsclub het adres ontvangen van Natrans Accu Service en behalve dat wij zeer goed geiformeerd werden van te voren bleek een revisie bij dit bedrijf geen probleem en had men de benodigde printplaten op voorraad in het magazijn.
Inmiddels hebben wij de accu's een maand in gebruik, beide accu's werken uitstekend en zijn wij zeer tevreden omtrent het resultaat en de grote reikweite welke wij nu kunnen afleggen.
Voor ons is dan ook maar een bedrijf welke wij ons vertrouwen geven en is Natrans zeker een aanrader.
Hans en Marijke Lelieveld
Maasbracht
 

11 September 2020
Geachte heer Claessens,
Ik dank u zeer voor uw duidelijk en zorgvuldig antwoord.
Als ik zo de recensies lees over uw bedrijf is de doeltreffendheid in velerlei opzicht erg goed en in algemene zin mooi.
Uw vakkundig antwoord op mijn vraag is daar ongetwijfeld ook een weerspiegeling van.
Ik wens u succes, goedgoan in het Sallands.
Met vriendelijke groet,
Ernst Jansen 
Lemelerveld

03 September 2020
Beste Medewerkers Natrans,
Wij zijn eergisteren terug gekomen van onze vakantie in Bayern Zuid Duitsland en hebben met de door jullie gereviseerde accu's genoten van de vele kilometers door de bergen, nu maakt het fietsen weer plezier.
Veel succes en ga zo door.
Groet; H. Frings
Aachen Duitsland

24 Augustus 2020
Dag Natrans,
Wat een fantastisch bedrijf zijn jullie!
Service en revisie zijn top!
Al 2x fietsen (Multicycle) laten reviseren door jullie en naar volle tevredenheid.
Met een immer vriendelijke groet,
Leo Booms
Schiedam


14-07-2020
Na vier jaar met plezier te hebben gefiets bleek mijn accu defect en zelfs na de garantie periode ben ik netjes geholpen bij Natrans
Dank U wel
Met vriendelijke groet,
Mevr. Van Eijk

10 Juli 2020
Wij hebben onze Trek accu's laten voorzien van een nieuw binnenleven en zijn nu na deze twee maanden te hebben gebruikt zeer tevreden over het resultaat, toen de originele accu's nieuw waren in 2006 bij onze fiets haalden wij net de 60Km nu na een verhoging van het aantal ampere, zijn de accu's nog niet leeg bij 100km en maakt het zorgeloos fietsen pas echt plezier.
Wij zijn altijd voorzichtig met aanbevelingen, toch Natrans is zeker het bedrijf waar U moet zijn voor Uw fietsaccu.
Danny en Marijke Maesen
Kortrijk
België

26 Juni 2020
Beste Natrans,
Dank jullie wel voor de service en vakmanschap, jullie hebben verstand van accu's.
Na zo wat het hele land te hebben afgespeurd waarbij steeds het antwoord, koop maar een nieuwe accu, hebt U onze fietsaccu keurig hersteld en loopt de fiets weer als een zonnetje.
Veel succes
Fam. Karsten
Helmond

30-05-2020
Geachte heer Claessens. 
Mijn e-bike rijdt weer top! Dankjewel voor de goede service!!!! Zo blij mee..... 
Hartelijke groet, 
Marie-Louise Verpaalen Prinsenbeek 

27 April 2020

Ik had problemen met de accu van mijn Trek fiets.
Na stad en land afgezocht en vooral niet geholpen te worden of gewoon niet worden teruggebeld, kwam ik uiteindelijk bij Natrans Accu Service terecht.
Deze zaak heeft mij echt op een uitstekende wijze geholpen. Zeer snel in hun reacties en alert op de vraag.
Na wat heen en weer gemail, waarbij de communicatie, nogmaals, prima verliep, de accu laten reviseren en ben nu bijna een half jaar later nog steeds zeer gelukig met mijn keuze.
Complimenten voor de service van dit bedrijf!
Henri den Dover
Den Haag


21-04-2020

Perfect werk geleverd, goede service en verstand van het vak, ga zo door.
Henk van Werkhoven
Antwerpen

16 April 2020
Accu van Trek fiets deed het niet meer. Advies van Trek; nieuwe fiets kopen. Natrans heeft de accu kunnen herstellen en is weer zo goed als nieuw?

31 Maart 2020
In Januari j.l. de accu's van onze Giant fietsen laten voorzien van een nieuw binnenwerk bij Natrans en nu na twee maanden gebruik lijkt het wel of onze fietsen uit 2008 een nieuw leven hebben gekregen en is het als of de accu nooit leeg raakt, eerder waren wij altijd bang dat wij stil zouden vallen tijdens een fietstocht en zouden moeten duwen, nu starten wij zonder zorgen een lange fietstocht.
Gezien het vervelende  corana virus en de quarantaine zijn wij maar wat blij dat wij op dit moment zorgeloos met z'n tweetjes kunnen fietsen.
Groetjes en houd U gezond
Fam. Grooter
Hilvarenbeek

 
03 Maart 2020

Zéér betrokken. Hoewel wij geen accu probleem hebben, Is men toch aan onze fiets blijven zoeken waar ons probleem wel vandaan komt.
Tevens advies gekregen waar we naar toe kunnen gaan om aan onze fiets tot een oplossing te komen.

En dit alles gewoon als service, een man met hart voor zijn vak.
M.vr.gr.
Jo Quaedvlieg Heerlen

28-02-2020

Zeer vriendelijk ontvangst. Duidelijke info. Vooropgestelde revisietijd werd gerespecteerd. Accu is krachtiger en vlotter dan voordien. Duidelijk opvolgingsadvies. Als tweede accu begeeft zal die onmiddellijk naar Natrans gezonden worden.
Marc Verherstraeten
België


23 Januari 2020

Geachte heer,
Met dit schrijven wens ik de goede ontvangst van mijn accu melden. De eerste testen hebben ons overtuigd van het degelijk werk van uw diensten. De accu werkt beter dan ooit tevoren.
We hopen nu op beter weer om langere tochten uit te testen en de vier oplaadbeurten uit te voeren . We hopen zo dan ook tot de maximale werking van het accu te komen.

Wanneer het accu van de tweede fiets het zal laten afweten zullen we niet aarzelen om deze ook aan uw diensten toe te vertrouwen.
Met vriendelijke groeten,
Marc Verherstraeten
Wilrijk, België

27 December 2019

Zeer tevreden over Natrans en de revisie van onze accu
Hans van den Bosch
Wormer

20 Nov 2019
Via mijn fietsenmaker bij Natrans terecht gekomen en stekkers van mijn Gazelle accu en acculader laten vervangen, binnen twee dagen weer retour thuis, zeer stevige stekkers en werkt prima.
Goede service!!!
Angeliek Wormer

06 November 2019
Nooit gedacht dat wij zo veel kilometer konden fietsen met een accu, wij zijn blij verrast na de revisie en spreken onze dank uit.
Groet,
Hein van Es
Hilversum

30-10-2019
Natrans accu service is zeker een aanrader.
Gedegen vakmanschap en kennis van zaken.
Familie Jacobs
Maasmechelen België

24-09-2019
Natrans bedankt voor de goede service en vakmanschap, wij zijn zeer tevreden over de gereviseerde Trek accu.
Henri de Waal
Spijkenisse

02 September 2019
Wij hebben de accu in goede order ontvangen.
De eerste fiets rondes hebben we er al op zitten.
Wat een wereld van verschil voor en na de revisie.
We hebben nu bijna 50 km gefietst en hij is nog niet leeg.
Dat heb ik wel anders meegemaakt, dat hij na 8 km al leeg was.
Heel hartelijk bedankt voor het reviseren van mijn accu.
Ik ben een zeer blije en tevreden klant.
Met vriendelijke groet,
José van der Perk
Piershil.


02-09-2019
Vandaag  voor het eerst weer de fiets weer gebruikt wat een verschil echt fantastisch ben er erg blij mee super service. 
Groetjes Dirk Hazenoot 

30 Augustus 2019
Beste Jack,
Ik heb gewerkt vlgs.jou instructies en ik kan alleen maar zeggen SUPER.
Alles werkt PRIMA dus je hebt 2 personen in Oostenrijk heel blij gemaakt want Oostenrijk zonder fietsen is voor ons een reden om naar huis te gaan.
Nogmaals van harte bedankt van mijn vrouw Greta en mijzelf.
John Dautsenberg

22 Augustus 2019
Bedankt voor de supersnelle service.
Nu maar hopen dat we er nog lang gebruik van kunnen maken.
Met vriendelijke groet
Jolanda Pepers
Haarlem

17 Augustus 2019
Wij hebben de accu in goede orde ontvangen en inmiddels al deze helemaal voor de 1e keer leeggereden. Hartelijk dank voor de fantastische en goede service van uw bedrijf.
Wij geven uw naam door aan vrienden en kennissen als een goed en betrouwbaar adres.
Met vriendelijke groet
C. op 't Hof

09 Augustus 2019
Beste Jack

Ik heb recent mijn accu naar jullie verstuurd omdat ik daar een foutmelding over kreeg.
Ik wil jullie hartelijk danken voor  de snelle service en het kosteloos vervangen van de printplaat. Ik had mijn accu binnen 2 dagen weer retour ! Super fijn.
Ik kan weer heerlijk fietsen.
Hartelijke groeten,
Carolien Kievit

05-08-2019
Beste Natrans,
We hebben de accu ontvangen en tot ons genoegen werkt hij perfect. 
Bij deze onze dank voor de goede service. 
Mvg. Henk

3 Augustus 2019
Hallo, ik heb de accu ontvangen.  Ik heb er inmiddels mee gefietst. Hij doet het weer prima. Bedankt voor de duidelijke uitleg en goede service. 
Groetjes Monique

10-07-2019

Heb maar even reclame voor jullie gemaakt bij mijn fiets leverancier hoop dat het jullie veel omzet mag brengen.
Met vriendelijke groet,
Auke

21 Juni 2019
Top bedrijf heb al veel mensen aanbevolen jullie te kiezen.

Bedankt voor de perfecte afwikkeling.
Vriendelijke groet,
Fam. Giesen.

04-06-2019
Beste medewerkers Natrans,
Niemand kon ons helpen met onze Trek accu's, wij hebben zo wat heel Nederland gebeld geen enkele Trek dealer kon ons van dienst zijn met nieuwe accu's.
Gelukkig hebben wij Uw adres vernomen via een rijwielzaak welke al jaren zaken met U deed en vol lof sprak.
Na het verkrijgen van duidelijke uitleg omtrent de revisie mogelijkheden hebben wij in februari onze twee Trek accu's toe gestuurd en begin mei retour ontvangen.
Inmiddels hebben wij er ruim 700km mee gefietst en zijn zeer tevreden over de prestaties.
Langs deze weg bedankt voor de goede service en correcte wijze van afhandeling.
Liese Schotte
Schiedam


27 Mei 2019
Geachte Heer Claessens,

Vanmiddag heb ik mijn gereviseerde accu in goede staat ontvangen en bedank ik u voor de door u verleende service.
Met vriendelijke groet,
Harry Zwarthof

20 Mei 2019
Zeer zeker aan te raden, wij zijn super tevreden.
Roos Sluiterd
Vlissingen

26-04-2019
Had al gehoord  dat u het goed deed

inz werzaamheden en 
Dit is super dit ook echte  service 
De volgende accu’s komen zeker ook voor revisie bij u terecht
Nogmaals veel dank  
En  ik ga zeker proberen een review te plaatsen op google  
Met de hr van der Hel
Hoog achtend Koos

18 april 2019
Geachte heer Jack Claessens,
Wat heet service? Nadat ik mij accu ter revisie aan uw bedrijf heb overhandigd heb niets dan lof te uiten. Heb weliswaar mijn accu laten opwaarderen naar
Battery 36V/9Ah en voor zover mogelijk had de battery enige weken  de tijd om zogezegd te acclimatiseren. Nadat zich het probleem printplaat BMS ging
opspelen was uw bedrijf heel coulant om deze geheel gratis te vervangen en was blijkt dat het display nu wel de juiste waarden aangeeft en momenteel
96 km heb kunnen fietsen op NORMAAL.
Het probleem zat dus in de printplaat en nogmaals dank  ik u, maar ook de medewerkers daarvoor hartelijk danken voor de goede zorgen aan mijn accu besteed.
Met vriendelijke groet,
Aad Clowting,  1788AX  Julianadorp

09 April 2019
Hallo, de accu is goed aangekomen, hij doet t weer prima !!!
Alsnog bedankt voor de snelle afhandeling ?
Vr. Groet Bert vd Vegt

03-04-2019
Afgelopen maandag de acculader ontvangen en gisteren aan gesloten op de accu.
De indicatie op de accu(nu en in het verleden een knipperend lampje) tijdens het opladen was goed en na enige tijd was de accu vol.
Dus de klacht is naar volle tevredenheid opgelost, mijn dank hiervoor. 
Met vriendelijke groet,
M. v.d. Mierden

03 April 2019,
Inmiddels via de besteldienst mijn accu ontvangen en daarvoor mijn bijzondere dank dat alles heel snel is verlopen.
Was zeer verbaast dat er geen kosten aan zijn verbonden en zal naar anderen uitdragen wat mij is overkomen en nogmaals wil ik allen die  aan de accu hebben  gewerkt hartelijk danken voor de goede zorgen en belangeloos de accu mocht terugontvangen.
Hopende dat ik geen hulp meer van U nodig heb en nog veel plezier mag beleven van mijn accu, dank
Ik allen nogmaals voor de goede zorgen in  uw bedrijf. Dank, dank en nogmaals heel veel dank.
Met vriendelijke groet,
Aad Clowting
Julianadorp


20-03-2019
Natrans krijgt van ons een dikke 10 wij zijn zeer tevreden over de gereviseerde xtract accu's en kundig advies.
Groet; Hein van der Lugt 
Dedemsvaart

9 Maart 2019
Zeer goede ervaring gehad bij firma Natrans.
Mijn  fietsaccu wilde na de winter niet meer opladen..."zelf schuld daar ik deze enkele maanden heb verwaarloosd"
Volgens mijn rijwielzaak moest ik een nieuwe accu aanschaffen voor € 635,00 terwijl mijn  accu net twee jaar oud is.
Bij firma Natrans heeft men mijn accu terug werkend hersteld en dit voor een fractie van de prijs van een nieuwe accu.
Bedankt Natrans en zeker aan te raden.
Hans Pardock
Den Helder

22 Februari 2019
Wooow helemaal goed... wij zijn zeer tevreden over de accu revisie
Henk Enting
Haarlem

14-02-2019
Beste Natrans,
Zoals de eerste accu welke wij in 2016 hebben laten vernieuwen en deze vanaf het begin tot op vandaag (nog) zeer goed presteert,
hebben wij ook onze tweede accu nu laten voorzien van nieuwe accucellen en ook nu weer zeer tevreden omtrent het vakmanschap en klantgerichtheid.

Dank U wel !!!
Han en Roos Grindsveen
Nieuwegein
 
25 Jan. 2019
Mijn bij Natrans gereviseerde Flyer accu werkt weer perfect en behaal nu bijna het dubbele aan kilometers.
Goed en betrouwbaar bedrijf.

Bert en Rien van Vechel
Maastricht

19-01-2019
Geen vraag maar een bedankje. Wij waren op 27 dec. Bij u met een Trek accu met problemen.
U hebt het defect direct hersteld.
Sindsdien geen storingen meer gehad. Nogmaals bedankt! 
Fam. Rosenbrand

16-01-2019
De accu's zijn gisteren gearriveerd en ze werken beide prima!
Nogmaals bedankt voor de prima service!
Met vriendelijke groet,
Lyda van der Pijl
Deventer

13-01-2019
Bedankt voor het snelle leveren
We zijn erg tevreden
De Gazelle accu is nu aan het laden met de nieuwe stekkers
Hartelijk Dank
Ton Koudijs

11 Januari 2019
Beste Natrans,
Bedankt voor de goede service en deskunig advies, hier kunnen velen nog wat van leren.
John de Graaf
Sittard

09-01-2019
Kwaliteit en perfecte service
M.vr.gr. Hans den Solden

12 december 2018
Natrans accu service een dikke voldoende vanuit Hilversum.
Wij zijn zeer tevreden en vertellen het verder.
André en Roos Siereveld

14-11-2018
De Tranz-x accu van onze Xtract fiets laten reviseren bij Natrans en kunnen niet meer dan lof spreken omtrent service, kundigheid en afhandeling.
Veel bedrijven hebben mooie praatjes en fijne reviews doch van onderstaande is geen woord gelogen over dit bedrijf.
Dank U wel en blijf zo door gaan.
Arnold en Margriet van der Steen
Amersfoort

20 Oktober 2018
Onlangs heeft u voor mij via mijn broer van Tweewielers de Uitkomst in Veldhoven twee accu's Avancer opgewaardeerd. 
Volgens uw beschrijving moet ik deze 4 x leegrijden. Nu ben ik met de eerste begonnen en heb deze nu leeg....
Maar waar houdt dit op ??? Je begrijpt wellicht dat ik aangenaam verrast ben om te constateren dat de accu 76 a 77 km meeging !! Dit is geweldig, en wil jullie daar via deze weg hartelijk voor bedanken.
Vriendelijke groet
Huub van der Meeren

11-10-2018
Ik heb de accu vandaag retour ontvangen 
Ik ben zeer blij met jullie service en snelle afhandeling 
Hij zit weer aan de lader en werkt perfect 
Mvg Ruud Feijen

10-10-2018
Beste Natrans,
Wij hebben in Januari 2014 onze accu's van de fietsen laten reviseren en zijn nog steeds zeer tevreden over de prestaties, doch bij een van de accu's rammelde er iets binnen in.
Gisteren natrans bezocht en de vriendelijke heer heeft de accu open gemaakt en het onderdeel vast gezet... en dat zelfs na 4 jaar gratis met de woorden "dit is service van de zaak"
Derhalve dit berichtje uit dank voor de geweldige Service.
Dhr. J. van de Put
Landgraaf

04 Oktober 2018
Ik, Stulens uit België,ben dinsdag  bij u langs geweest daar mijn batterij niet normaal op lade.
Na uw aanpassingen en thuisgekomen heeft ze meer dan 4u de tijd gehad om op te laden en het groene lichtje bleef branden. Het goede nieuws is ook dat nu mijn blokjes van het computertje volledig waren.
Nogmaals dank voor de herstelling
Met vriendelijke groeten
Fam. Stulens

27 September 2018
De accu is gisteren in prima staat ontvangen. Bedankt daarvoor.

U heeft met recht wat je noemt een revisie uitgevoerd. Ik heb me niet gerealiseerd dat deze er zo slecht voorstond. De accu gaat reeds een kleine 5 jaar mee en thans staat er ruim 30.000km op de teller. Volgens kenners zou de motor ongeveer 80000 km moeten halen. Mede door jullie fantastische service gaan we dat zeker halen.
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten | Best regards,
Arno Voerman
IJsselstein

14 September 2018
Mijn hartelijke dank. 
Uw service is fantastisch.
Mvg
Jan Bert Moerhuis

23 Augustus 2018
Natrans hartelijk dank  voor de  snelle  reparatie  .

Ik kan weer fietsen .
Ria Stam 

11-08-2018
Hartelijk bedankt voor de snelle en goede service. Super !
Accu inmiddels opgeladen en kunnen weer fietsen.
met vriendelijke groet,
M. Meertens-deWit


10 Augustus 2018
Beste Jack, 

Dit maak je nog zelden mee dat er zo netjes, correct en snel gehandeld wordt, is zeker een compliment waard en ik zal u aanbevelen bij ieder die gebruik zou willen maken van uw diensten.
Mvg Sylvia van Meetelen

9 Augustus 2018
Hartelijk dank voor de goede service.
Ik heb de accu's al weer  4 keer helemaal leeg gereden en ze doen het uitstekend .
Ben blij dat ik de 17,2 Ah heb genomen want voor mijn fiets kun je alleen maar 9 Ah krijgen en dan is het de vraag hoe oud zijn die .
Ze werken echt goed top ik zeg het tegen iedereen die ik ken of tegen kom met een elektrische fiets als ze een nieuwe accu nodig hebben ze bij jullie moeten zijn voor de accu's te laten reviseren .
Hartelijk groetjes Richard Dijkman

7-8-2018

Dank voor de goede service vvoor het reviseren van mijn accu. 
We hebben de accu in goede staat ontvangen. 
Zojuist gefietst zonder problemen.          
Dank ook voor de eerlijke en vriendelijke service.   
Vriendelijke groet fam. c. den Braber


18 juli 2018

Ik ben super tevreden met de gereviseerde accu...bedankt top!
Mevr. Sullot
Maastricht

06 Juli 2018
Beste Jack,

Vanmiddag de accu weer terug ontvangen, dank voor de snelle service.
Ze doen het weer prima.
Met vriendelijke groet,
Siem Verhoeven

06-07-2018
Beste Jack Claessens,

De eerste weken na levering was ik niet in de gelegenheid om te fietsen.
Inmiddels heb ik 4 acculadingen à 70 km gefietst met de gereviseerde accu en deze is dik in orde.
Hartelijk dank voor de goede service.
Met vriendelijke groet
Peter Kramer

28 Juni 2018

Bedankt voor jullie service en meedenken !
Met vriendelijke groet
Arie Develing

28 Juni 2018
Hallo Heer Claessens ,
De beide accu’s zijn in goede staat aangekomen .
Ik heb ze opgeladen , vervolgens heb ik met alle 2 een klein testritje gemaakt en zo te voelen gaan ze als een speer !
Ook zal ik Uw bedrijf aanbevelen als iemand over het reviseren van fiets-accu’s begint !
Groeten van Tonia & Tonnie van den Berg uit Zetten

19 Juni 018
Hoi ik heb zaterdag de gereviseerde akku bij jullie gehaald hij is geweldig complimentjes.
Groetjes Wilma Janssen


17-06-2018

Hallo,
Mijn nw lithium-accu werkt perfect, waarvoor veel dank.
Groet, Marlene Jansen 
Nuth

13 Juni 2018
Dank u voor afwikkeling conform afspraak.
Ook heb ik uw snelle reacties op al mijn e mail berichten als positief en vertrouwenwekkend ervaren.
Groet  J. den Nieuwenboer
Hoofddorp

08 Juni 2018
Beste Medewerkers Natrans,
Dank je wel voor de reparatie en de snelle, nette afhandeling.
met vriendelijke groet,
Ingeborg Jas


29 Mei 2018
Geachte heer Claessens,

Zojuist ontvingen wij de gerepareerde accu met oplader.
Toen wij enige tijd geleden het euvel ontdekten, waren wij echt niet blij. Temeer daar een telefoontje naar Gazelle resulteerde in het advies om maar een nieuwe accu te kopen (voor de prijs van een kleine 600 euro). Mijn reactie dat ik bij een lekkend ventiel toch ook geen nieuwe fiets hoefde aan te schaffen, veranderde daar niets aan.
Op internet kwamen wij uw naam tegen. Gelukkig maar, want nu zijn wij weer in het bezit van een volledig functionerende accu. En dat tegen een heel wat lagere prijs €93,00.
Wij danken u hartelijk voor de vakkundige reparatie en de uiterst correcte service.
Met vriendelijke groet,
Harry en Anneke de Jong, Volendam

28 Mei 2018
Beste firma Nartrans,
Nogmaals hartelijk dank voor de super service vanochtend.  
Zelden meegemaakt dat iemand zo’n service levert. Inmiddels is de display vervangen en doet mijn fiets het weer optimaal.
Ik zal uw firma zeer zeker  bij iedereen aanbevelen, en collega’s uit mijn organisatie (zuyderland) naar u doorverwijzen Volgende week zal ik op ons huisnet in Zuyderland een “prikkertje”plaatsen voor alle collega’s die ook een EBIKE hebben met de link naar uw website.. 
De review heb ik inmiddels zowel op google gezet voor uw bedrijf (met 5 punten) als bij rijwielzaak Bike Nation te Landgraaf (met 0 punten).
Nogmaals hartelijk dank,
Mia Gijzen24 Mei 2018

Na 1 jr sukkelen met een accu werd de accu in 2015 gereviseerd bij Natrans.
Geen problemen meer gehad. Nu maakte de accu wel een rammelend geluid.
Accu opgestuurd en de cellen werden opnieuw vastgezet. Accu binnen 1 dag terug zonder kosten.
Waar kom je deze service nog tegen.
Bedankt

Fam. Ebus

18 Mei 2018
Dank voor de snelle en goede service!

Vriendelijke groet Nieke van Lin

08 Mei 2018
TOP SERVICE
Ik heb beide fietsen opgeladen en de laders en accu's zijn perfect.

Ik wil u hartelijk bedanken voor de goede en snelle service, ik ben zeer tevreden. Fijn met u zaken te hebben gedaan.
Met vriendelijke groet,
Jente Kroeze

20 April 2018
Wij hebben de accu gisteren in goede staat ontvangen.
Gelijk een flink rondje gefietst en daarna op de lader opgeladen.
Vandaag is mijn dochter heen en weer naar school gefietst zonder gedoe en de accu geeft nog 3 streepjes aan!

Helemaal top dus.
Super bedankt voor het herstellen van de accu.

Met vriendelijke groet,
Els Noor
En vooral de groetjes van mijn dochter Bobbi ze is enorm blij dat haar fiets het weer doet!


14 April 2108

Wij hebben onze accu's van de Giant Twist fiets laten herstellen bij de firma Natrans en kunnen na het verhogen van het aantal amperes dubbel zo veel fietsen als toen op het moment wij de fietsen nieuw hadden gekocht !!!
Nu maakt het fietsen pas echt plezier, Natrans dank U wel, wij zijn zeer tevreden.

Fam. Geschiere
Arnhem

2 April 2018
Tijdens de Paasdagen voor het eerst gaan fietsen met de gereviseerde accu van mijn Trek fiets en moet toegeven wat is beloofd komt zeker uit,
ik heb twee dagen een leuke ronde gefietst en de accu is nog niet leeg, nu maakt het weer plezier de fiets te pakken

Ik ben tevreden en raad Natrans Accu Service zeker bij U aan.
Eveline Dentenaar
Wijchen


17-03-2018

Dank voor de  reparatie van de accu.
Ik ben zeer tevreden over de snelle service die u heeft geleverd.
Met vriendelijke groet,
Lyda Dragt
Biervliet

14 Maart 2018
Beste Natrans,

Wat een fantastische service, echt!
Ten eerste al verrast door de snelheid van handelen, maandagmorgen bij de post bezorgd, woensdagmorgen was de accu weer terug.
En dan nog daarbij het bericht dat de actie van Natrans, reparatie en verzending, service is.
Hartelijk dank hiervoor,
Met vriendelijke groet,
Nico Lemsom

9-3-'18
Natrans bedankt voor de goede service
Herman Leijnse
Barendrecht

03-03-2018
Beste Natrans,
Wij zijn blij met de tip van onze buurman dat wij U hebben gevonden.
Na een lange zoektocht, bij U terecht gekomen om onze Trek accu's te reviseren,
niemand anders kan dit en geeft slechts het advies een hele dure nieuwe accu aan te schaffen.
De fietsen hebben wij na revisie nu 1 maand in gebruik en zijn zeeeeer tevreden over het resultaat.
U maakt het onderscheid in vakkennis en service, in een woord "goed"
Bedankt
Hans Rouwette
Rotterdam


23 februari '18
Beste Heren/Dames,
De battery van mijn fiets werkt na revisie weer prima.
Bedankt voor de vlotte en goede service.
Beste groet;
Fam. Vermaeren 
Brussel


09-02-2018
Beste heer Claessen, 
Ik heb mijn accu retour ontvangen en ben zeer tevreden! De accu laadt weer prima op. 
Bedankt voor de vlotte reparatie en prettige manier van communiceren.
Groeten vanuit ‘Oeteldonk’.
Mari Wieme

2 Februari 2018
Hartelijk dank voor de snelle en uitstekende  service.
Met vriendelijke groet,
Michel Buitenhuis

29 Januari 2018
Onze Gazelle Innergy accu presteerd beter na revisie als dat deze ooit heeft gedaan, dank jullie wel.
Bart Haepert
Eindhoven

24-01-2018
Alle lof over het geleverde werk en vakkundige afhandeling, hier weet men waar men over spreekt.
Een zeer tevreden klant uit Wijk en Aalburg
Henri en Toos Jennsen
Wijk en Aalburg

08J anuari 2018
In 2017 heb ik tot volle tevredenheid een stekker door u laten in / ombouwen in mijn accu en oplader (werkt perfect, ik ben daar zeeeeeeer tevreden over.
Fam. van Luik
Terneuzen

28-12-2017
Natrans goed werk afgeleverd, wij zijn na revisie meer dan content met onze Giant accu's
Jacques de Vorde
Mechelen
België

21 december 2107
Ik mijn gereviseerde Multi Cycle accu nu iets meer dan 6 maanden in gebruik en heb beloofd na gebruik een recentie te schrijven, bij deze;
1) de service en afhandeling tijdens de revisie is zeer netjes en goed verlopen
2) de informatie welke ik heb gehad voor en na de revisie is een pluim waard (deze informatie krijg je nergens)
3) het lijkt alsof ik na revisie een nieuwe fiets heb, lijkt gewoon sterker
4) de afstand welke ik na het verhogen van het aantal ampere is flink toegenomen tot ca. 120Km op een accuvulling
5) ondanks het groter maken van het vermogen bijna de helft van de nieuwprijs
Natrans verdiend een pluim voor het werk en is zeer aan te bevelen.
Anneke Verweij
Zevenbergen


07 December 2017
Door de leverancier (Vogue) afgeschreven accu (koopt u maar een nieuwe fiets) bleek vrij simpel gewoon weer te repareren. Zelfde dag al een belletje gehad dat het weer werkte!

Super service. Natrans mijn dank is groot!
Groet Bart Kuipers

4-12-'17
Door Natrans mijn Trek accu laten ombouwen welke naar verluid met de originele printplaat niet te reviseren viel daar deze software matig niet voldoende geladen werd, de enige optie van mijn Trek dealer was een nieuwe accu te kopen voor €695,00 en dat na slechts 3,5 jaar, het is toch van de gekke.
Nu heeft Natrans een andere originele prinplaat gemonteerd en de accu voorzien van een waarder accu pakket waarbij ook een nieuwe (andere) lader geleverd welke de goede laadstroom afleverd en dit voor veel minder geld en het werkt perfect !!!
Ik ben dan ook blij dat ik dit bedrijf heb gevonden op internet, hier mag Trek iets van leren.
Dank jullie wel
Anne van den Berg  Tilburg 

10 November 2017
Beste Natrans.
Hartelijk dank voor de snelle levering van mijn accu.Alles super geregeld.
Groetjes An


09 November 2017
Mijnen heren,

Heel, heel hartelijk dank voor de snelle terugkeer van mijn accu.
Maar ook hartelijk dank voor de garantie service!
Perfect zoals u de klanten behandelt!!
Met vriendelijke groet,
Hans Lamot

25 oktober 2017
Hallo   Heb vanmiddag de accu terug ontvangen en ben hem nu volledig aan het laden  dus dat is nog even  afwachten…
verder ben ik over de af handeling zeer te spreken mocht zich onverhoopt nog wat voordoen neem ik contakt  met u op   
rest mij u nogmaals te bedanken voor de goede en snelle levering 
Met VR gr. Hans Hemmersbach


24 Okt. 2017
Na de batterij in goede orde ontvangen te hebben, heb ik uw instructies opgevolgd en de batterij 4x volledig leeg gereden.
Het resultaat is verbluffend, het bereik is met bijna 50% toegenomen t.o.v. de originele situatie.
Ik ben daarom zeer tevreden en zal in mijn omgeving zeker reclame maken voor uw product.
Rest mij u te bedanken voor de goede en snelle service, de correcte behandeling en u veel succes te wensen met uw bedrijf.
m.vr.gr.
Arie Meerkerk

15 Oktober 2017 via Google
Betrouwbare rivisie fiets accu
Wim Vermazen
Maastricht

05 Okt. '17
Hallo,

Bedankt voor jullie supersnelle service. Fiets met accu rijdt weer als een zonnetje. Nu kilometers vreten.....
Dank Jullie wel,
Met Groet
Eveline Mink


30-9-2017

Beste Heren,
Bedankt voor de goede en snelle service, wij zijn zeer tevreden en vertellen het voort.
Groetjes
Harold en Marly Dunkers
Venlo

24 Sept. 2017
Zeer tevreden over de revisie van mijn Trek accu, lijkt wel of ik de dubbele afstand kan afleggen dan welke ik ooit heb gekund met de fiets, verder zeer accurate afhandeling en kundige uitleg.
Martijn de Krol 
Scheveningen

31 Augustus 2017
Hallo Natrans Accu Service
Wij hebben onze Gazelle accu en acculader gisteren terug ontvangen en ziet de nieuwe laadstekker er toch echt zeer stevig en degelijk uit en lijkt het inderdaad dat deze niet meer stuk kan, natuurlijk de vraag, waarom plaats Gazelle niet direct dit type stekker in de accu, dit had veel ellende kunnen voorkomen.
M.vr.gr.
Allen de Kroos
Alkmaar

30 Aug '17
Fijn dat U ons hebt kunnen helpen met de accu van onze trek fiets, wij hadden de hoop al bijna op gegeven en waren reeds zoekende naar een andere nieuwe fiets terwijl onze fietsen nog zo goed als nieuw zijn, hartstikke bedankt.
Rob en Carolien Rongen
Texel

25 Augustus 2017
Beste Natrans,
In een woord "geweldig" wij zijn meer dan tevreden omtrent de werking van de accu, de uitleg en goede vlotte service
Veel succes met Uw bedrijf
M.vr.gr.
Hein Smits
Sluis Zeeland

24 Juli 2017

Prima gedaan. We rijden weer 75 km op één accu lading in ondersteuning stand 4 van 6
gr. Peter Kramer

13-07-2017
XLR3 stekker vervaning Gazelle Innergy
Bedankt voor de snelle service, zo moet een goede connector er uit zien.
Top

Mvg johan van Zweden

11 Juli 2017
Geachte heren,

Vandaag de gerepareerde accu in goede staat ontvangen. Hij laadt weer prima op. Hartelijk dank voor uw prima service.
Met vriedelijke groet,
Ad Schuitemaker
Limmen.

10 Juli 2017
De zending is op tijd in dank ontvangen. 
Helemaal netjes zoals was toegezegd afgehandeld. Daar kunnen anderen een voorbeelld aan nemen. 
De gebruiker 'Onno' meldt dat hij het gevoel heeft dat de trapondersteuning nu meer power aanbiedt. Dat zou zo maar kunnen. 
Dus meer waar dan verwacht voor je geld. 
Bedankt Jack!
Groeten

Peter Jansz
Alkmaar


6 Juli 2017

Jullie zijn super!  De accu is vandaag aangekomen op de Zeeuws-Vlaamse Antillen en gaat zaterdag mee naar Italia waar Natrans steeds meer bekend wordt.  
nogmaals grazie molto!
Martien Jansen

03-07-'17
Langs deze weg wil ik mijn  tevredenheid uitspreken over de Giant accu welke ik bij Natrans heb laten voorzien van een extra  groot accu pakket, in het kort,
- uitleg goed
- kwaliteit goed
- vermogen goed
- afhandeling goed
Zeker aan te bevelen, ik ben er in ieder geval zeer blij mee!
M.vr.gr.
Herman Bolstra
Terschelling

19 Juni 2017,
Ik wil laten weten dat de accu van mijn E-bike (weer) optimaal functioneert. Hoe het kan weet ik ook niet, maar toen ik hem na reparatie door de firma Natrans heb teruggekregen, heb ik hem gewoon in de houder geplaats en ben gaan fietsen. De accu deed het wonderwel goed. Ik had geen problemen. Er ontstond geen spanningslek, waardoor de accu werd leeg getrokken, en de actieradius is ook weer als voor die tijd. Ik kan er “gewoon” weer mee naar mijn werk in Venlo fietsen.
Verder onderzoek naar spanningslekken of zelfs de aanschaf  van een nieuwe accu, wat ik overwogen heb, zijn niet nodig gebleken.
Met vriendelijke groet,
Piet Levels
Beesel.

08-06-2017
Beste Natrans
Ik ben heel tevreden over  de Accu Revisie van mijn batterij Trek Bion-X 40,7V/4,8Ah Li-ion.
Zit nu aan 120 km en nog niet moeten herladen voor een eerste keer. 
En wil graag een 2de revisie laten uitvoeren op de batterij van mijn vrouw.
Ook  naar 8,5 Ah en later op het jaar nog een 3de die wij als reserve gebruikte.
Met vriendelijke groeten
Luc Roovers
Merksem / Antwerpen

5 Juni 2017 
Ik heb zelden zo’n goede reviews van een bedrijf gezien en zelfs van de lokale fietsverhuurder in Peniscola Spanje hoorde ik, dat hij voor zijn accu’s naar grote tevredenheid met u zaken doet.
Met vriendelijke groet,

Cees Klomp

YSSELSTEYN

3 Juni 2017
Geachte Jack Claessens.
Deze week had ik met U een telefoon gesprek over de accu van mijn Trekfiets die jullie gereviseert hebben. Ik heb nu precies gedaan wat jullie mij verteld hebben en niet aleen naar de blokjes op het display gekeken maar naar de gereden kilometers.
Groot was mijn verbazing hoeveel ik er nu al mee gefietst heb 122 kilometers op stand 2. Ik kan het bijna niet geloven. want hij is nog niet leeg. Ik ben benieuwt na hoeveel kilometers dit is en ik hem voor de eerste keer kan opladen.
Ik zou het iedereen willen aanbevelen waarvan de accu van de fiets aan vervanging toe is !!! 
Met vriendelijke groeten.
Wilmy Olde Scholtenhuis-Klieverik.

03-06-2017
De accu was precies op tijd terug, donderdag 11 mei kwam hij hier binnen en de 12e gingen we op vakantie. 

Mijn dank daarvoor en ook wat betreft de actieradius, die is ruim 10% meer dan het was.
Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende accu want we hebben er nog 2.
M v gr. A. Stortelder. 

01 Juni 2017
Geachte Natrans,

Mijn vrouw Marianne heeft intussen enkele ritten gemaakt met haar Trek T500, voorzien van de gereviseerde accu. 
De fiets doet het weer uitstekend.
Vriendelijke groeten, Wil en Marianne Boudewijns
5233 NB  Den Bosch

30 Mei 2017
Beste Herren,
Wir danken ihnen fur den tollen service, unsere batterie ist sogar besser wie neu.
Gruss Fam. Heinrichs
Geilenkirchen


28-05-'17
Wij hebben onze twee Sparta Emotion accu's afgelopen donderdag mogen retour ontvangen en deze vandaag met het zeer mooie weer in een lange fietstocht voor de tweede maal geheel leeg gereden.
Wij moesten op tijd thuis zijn om de tijdrit van Tom Dumoulin in de ronde van Italie te zien op TV en moeten toe geven dat die Limburgers verstand hebben van fietsen 1 omdat wij er een nieuwe kampioen bij hebben en 2 dat ook wij ons kampioen voelen op onze fietsen na de accu revisie bij Natrans, het lijkt wel of er geen einde komt aan de stroom toevoer "geweldig"
Als er een wielerwijdstrijd komt met elektrofietsen doen wij mee :)
Veel succes
André van Lankhorst Zaandam


19 Mei 2017

Natrans Bedankt voor de geweldige service, wij zijn zeer tevreden over de revisie van onze Trek accu's en zullen dit  zeker uit dragen.
Veel succes
Hans en Marijke van Liempt

Breda

13 Mei 2017
Gezien ik op mijn accu een tijdje heb moeten wachten voor ik deze terug had wat ik natuurlijk zelf schuld ben daar ik deze heb toegezonden in het hoogseizoen, heeft het wachten zich zeer zeker geloond en ben uitermate tevreden over het resultaat en rij nu met de fiets ruim 120Km dit heb ik nog nooit kunnen doen.
Bedankt
André Verheijden
Soest
  

15 April 2017
We zijn nu druk bezig om de accu's 4x achter elkaar leeg te rijden maar ik heb het idee dat we dan ongeveer in Timboetoe uitkomen. Er lijkt geen eind aan te komen aan het vermogen van de nieuwe accu's. We zijn stomverbaasd. We hebben gisteren bijna 30 km gefietst in de hoogste ondersteuningsstand en er gebeurt niets. De door jullie gereviseerde accu's geven nog steeds het volle vermogen. Normaal hadden we bij de oude accu's nog maar de helft van het vermogen gehad. We zijn nu al dolblij met het resultaat en weten nog niet eens hoever we nu kunnen rijden met de nieuwe accu's. Zodra we daar achter zijn krijgen jullie een kaartje vanuit Timboetoe.... Fijne feestdagen gewenst vanuit de Achterhoek.
Groetjes van de fam. van de Wetering 

22 Maart 2017
Zeer tevreden in de eindresultaat van mijn gereviseerde E-BIKE Accu. Door de kennis van het verleden aangevuld met de wetenschap van het heden bezit de firma Natrans de professionaliteit in het reviseren van E-BIKE accu's die door vak-collega's niet te evenaren zijn, anderzijds is goedkoop ☝️duurkoop geworden? Zonder aanziens des persoon wordt een ieder belanghebbenden klantgericht vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig door de heer Jack Claessens te woord gestaan. De kwaliteit van mijn gereviseerde E-BIKE accu is hierdoor zeer deskundige geoptimaliseerd. De firma Natrans Electrofiest Accu service; is de juiste adres voor het laten reviseren van uw E-BIKE Accu.
Met vriendelijke groet,
John Nathalia uit Dordrecht.

19 Maart 2017
Hartelijk dank voor de reparatie van mijn accu.
Jullie doen wat jullie beloven!
Nu pas merk ik hoever mijn oude accu "op" was. 
Groet, Ria van Riel


07 Maart 2017 
Bedankt voor het keurig afwerken van de order wat betreft de fietsaccu.
Met vriendelijke groet,
Nico Moors
Venlo

02 Maart 2017
We zijn verrast over de ondersteuningsprestaties.

In de hoogste ondersteuning moesten we flink fietsen om de volle accu leeg te krijgen.
Dit was boven onze verwachting!
We bedanken jullie voor de goede en snelle service en zullen aan vrienden en bekenden jullie adres doorgeven.
Met vriendelijke groeten,
Henk en Annie Schipper

25 Februari 2017
De accu hebben we terug ontvangen.
Wat ben ik blij met dit resultaat, weer mijn eigen fiets met accu.
En wat een goede service, ik zal jullie zeker aanbevelen als mensen problemen hebben met een fietsaccu.

Met vriendelijke groeten
Yvonne Veldkamp
Deventer


14-02-'17
Tot op heden, na ruim een jaar te hebben gebruikt, ben ik nog steeds erg tevreden over de gereviseerde accu.?
Leo Brands
Tereuzen

03-02-2017
De accu is goed aangekomen, ik wil u  bedanken voor de goede serves,ik zal u bij iedereen aanbevelen
D.Somsen
Dinxperlo

27 Januari 2017 
.
Twee weken geleden onze Gazelle accu's terug ontvangen en inmiddels 4 x leeg gefiets... kan alleen maar zeggen
Een dikke (pl)duim voor Natrans ?
Fam. Verluijten

Hilversum


06 Januari 2017 
De accu (goed verpakt) retour ontvangen.
De stekker en het z.g. stopcontact op de accu zien er perfect/professioneel uit
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Met vriendelijke groet,
Philip
Ph.J. van Luik
TERNEUZEN

23 December 2016

Heel hartelijk dank voor de snelle service.
Jullie zijn geweldig

Fijne dagen
Myriam Borger
Rhoon

12 December 2016
We hebben onze fietsbatterij in heel goede staat terug ontvangen, we hebben deze uitgetest en alles werkt naar behoren zoals door u voorspeld.
Met dank voor uw (jullie) ondersteuning met perfecte raadgeving en nu maar wachten op de zon, we zullen zeker de bijgevoegde aanbevelingen volgen om onze batterij zelf heel goed te onderhouden.
We zullen zeker onze kennissen, fietsvrienden en toevallige fietsers met batterijproblemen  informeren van jullie heel goede dienstverlening
Dikke merci
fam Vanderhaeghen
Roeselare België


29-11-2016
Gaarne willen wij elektrofiets berijders op de hoogte brengen van het feit waarom onze keuze op Natrans gevallen is.

De wijze van beantwoorden van onze mail, de compleetheid, formulering en taalgebruik ervan deden ons besluiten onze accu richting Simpelveld te sturen.
Ik kan u verzekeren dat wij u daarvan veel slechte voorbeelden kunnen laten zien.
Met  vriendelijke groet.
Gerie en Gerard Oostrom

11 November 2016

Ik heb de accu in goede orde ontvangen na Uw reparatie/vast zetten van het achterklepje
Zojuist heb ik n ritje gemaakt en alles doet het nog hoor ha ha.

Ik ben er erg blij mee en wil U hartelijk danken voor de reparatie.
Sinds n half jaar is mijn accu bij een ander bedrijf gereviseerd en kreeg deze defect terug, maar n volgende keer of als ik weer iets heb aan de accu dan kom ik direct naar jullie toe,
vriendelijk groet en dank voor de snelle afhandeling
Willy Voorn


02 November 2016
Ik heb de accu van mijn Sparta enotion c3 onlangs bij Natrans laten reviseren en zoals  mij telefonisch  toegezegd was de accu binnen de afgesproken tijd terug.
Ik heb de accu volledig opgeladen en heb deze helemaal leeg gereden. De accu was pas leeg na ruim 115 kilometer. Ik heb wel in 6 met 2 als ondersteuning gereden. Wat een heerlijk gevoel is dit zeg. Ik wil Natrans en de medewerkers nogmaals bedanken voor het reviseren van de accu
Johan uit Dieren11-10-2016
Vandaag de accu terug ontvangen en geplaatst op de fiets.
Goed gedaan jongens, een lange neus naar Batavus.
Meteen mijn bevindingen door gebeld aan mijn fietsendealer, wellicht komt er nog werk voor je vrij.
Jack en de mannen, ontzettend bedankt,goed meegedacht,en snelle service. KANJERS!!!!!
Bob Kater


01 Oktober 2106
Het is prettig te merken dat er ook nog bedrijven zijn die meedenken met hun klanten en met een eerlijk advies komen zonder daarvoor iets in rekening te brengen.
Graag zal ik U bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.
Met vriendelijk groet Ton Wagenmakers.


21 Sept. 2016

Wij zijn bijzonder tevreden over de afhandeling van onze gereviseerde accu.
Netjes verpakt thuis ontvangen en hij werkt prima, ja zelfs beter vinden wij.

Complimenten voor de afhandeling
Frans Aarts


09 September 2016

Geachte heer Claessens​,
Dank u voor uw uitvoerige- en leerzame informatie. Ik ben onder de indruk voor de moeite en klantgerichtheid die u zich getroost. Dat is wel eens anders.
Met hartelijke groet
en ik verheug me op vele genoegzame kilometers
Dhr. P Traarbach 
Bergen op Zoom


07 Sept. 2016
Beste Medewerkers Natrans,
De accu en lader zijn slechts 3 dagen na verzending door ons, alweer terug in huis,

Dank u voor de snelle reparatie van het accupakket van onze fiets.
I.p.v. doem scenario’s over honderden euro’s hebben jullie geweldig geholpen voor een klein deel daarvan.
Groeten André


4-9-2016
Ik wil toch even zeggen dat ik jullie Service uitmuntend vind en dat ik Natrans bij al mijn kennissen zal aanbevelen.
Veel succes verder
Met vriendelijke groet
Wout kardolus

30 Aug. 2016
Beste Natrans
Bij deze wil ik u nog eens bedanken voor de goede revisie van ons fietsaccu. De resultaten zijn zoals u mij vooraf beloofd had. Soms wordt er al te gemakkelijk negatief gereageerd, maar als het goed is moet het ook eens gezegd worden.  
Ik stel u bedrijf ongetwijfeld voor indien vrienden of kennissen problemen hebben met hun accu’s.
Met vriendelijke groet,
Roland Marchant


08 Augustus 2016
Wij hebben onze Giant wist acc's nu 6 maanden na het plaatsen van nieuwe cellen bereden en staan werkelijk versteld van de afstand welke er nu in zit, komen net terug van onze vakantie in Oostenrijk en hebben de fietsen aldaar veel gebruikt.
Wij zijn dan ook reuze blij dat onze keuze op dit bedrijf is gevallen en raden dit zeker aan bij andere elektrofiets gebruikers.
Goed werk 
Frans Karman    Kamperland


21 Juli 2016
Wij willen u bedanken voor de snelle en het  perfect afhandelen  van de accu
Heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet 
Ad en Ria Smits
Hooge Zwaluwe


02 Juli '16

Het is geweldig dat U de acculader heeft kunnen repareren en de accu weer oplaadt.
Ik wil U en Uw Team hartelijk bedanken voor de snelle en goede service!
Ik wens U een fijne zomer en heel veel succes met Uw bedrijf.
Met vriendelijke groeten,
Richard Bot

28 Juni 2016
Hallo NATRANS

Bij deze wil ik mijn dank uit brengen voor de revisie van mijn  Harbin fietsaccu
Ik ben niet tevreden maar zeer - zeer - zeer  tevreden over het geleverde resultaat
Ik zal uw bedrijf dan ook zeer zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen van mij
En ook bij mijn rijwielhandelaar.
Met vriendelijke groet
G.J. Wolfkamp
Raalte28-06-'16
Nadat ik op Uw aanraden de accu gereset heb, is het display op het stuur weer tot leven gekomen!
De accu indicator geeft ook een volledig volle accu aan.
Vooralsnog ben ik erg content met dit resultaat.
Ik ben benieuwd, hoe de accu indicator zich blijft gedragen als de accu door gebruik ontlaadt en ik daarna de accu opnieuw laad.
Uiteraard houd ik je van mijn bevindingen op de hoogte!
Reuze bedankt, wordt vervolgd en hartelijke groet,
Michiel23 Juni 2016

Top top, hij rijd weer onze Trek fiets.
Snelle service. En voor een mooie prijs!
Niks geen nieuwe accu,gewoon goed laden. Top advies. 
Bedankt Marcel Tromp


15 Juni 2016
Firma Natrans
Bedankt voor de snelle reparatie.
De display ziet er weer goed uit.
Bedankt namens het Ronald Mc Donald Huis Utrecht
Vr.gr.  Ruud


11-06-2016
Beste Elektrofiets rijder,
Wij hebben in Juli 2014 onze accu's van de Giant Twist laten voorzien van een nieuw cellenpakket en zijn (2 jaar later) nog steeds zeer tevreden over de capaciteit en prestatie, als op de eerste dag.
Derhalve is een pluim op z'n plaats.
Hendrik Verkade
Nijmegen


06 Juni 2016

Hoi Jack,
Bedankt, zoals iedereen zijn wij ook zeer tevreden over het resultaat er van.
We sturen zoals afgesproken ook de andere accu naar jullie op en zouden deze ook graag opgewaardeerd hebben naar 13 Ah.
Met vriendelijke groet
Fam. Cox
Swolgen


29 Mei 2016
Hallo,
Na een jaar had ik wat vragen betreft mijn gereviseerde accu,perfect geholpen door vriendelijke medewerker goed advies en zeer goede service!
Ga zo door Natrans.
T. Dohmen
 


21-05-2016
Ik ben zeer tevreden over het revisie resultaat van mijn fietsbatterij.
Dank voor de goede en eerlijke informatie. 

Fieny Janssen 
Beneden Leeuwen


09 Mei 2016
Hallo , het heeft wat langer geduurd dan beloofd 10 tot 15 werkdagen maar ik moet zeggen het was de moeite waard. Kon ik eerst  op stand 2  van mijn Trek fiets amper 40 km rijden, nu rijd ik na de opwaardering naar 10.4 amp. en nieuwe accucellen 110 km. Na de oplading constant in de 4 gereden te hebben was accu leeg bij 96 km.
Dus een tevreden klant.
Theo uit Meerlo


21-04-2016
Ik ben héél tevreden over de service van Natrans .
Ben altijd op de hoogte gehouden en exact 14 dagen later was accu terug thuis ( België)  
Kan met fiets nu 60 km. rijden in Vlaamse Ardennen ipv max 40 met originele batterij .
En dit voor een lagere prijs !
Besluit : een aanrader voor iedereen die bij Trek met een slechte accu opgezadeld zit .
Nogmaals dank !  "
Lutgard JACOB ( Trek T500+)


19 april 2016
Ik heb  mijn bionx accu van u terug ontvangen. Op het papiertje op de accu stond dat het probleem van de accu een defecte laadconnector was, welke u kosteloos heeft vervangen.
Ik wil u graag heel erg bedanken voor deze snelle super service.
Met vriendelijke groet,
Ron van der Sprong


16 April 2016
Ik ben vanmorgen mijn gerecoverde batterij komen ophalen.
Hij moest inderdaad nog opgeladen worden. Tegen 15u was hij volledig opgeladen en ben meteen met de kinderen een ritje gaan maken. Hij doet het echt weer uitstekend.
Hartelijk bedankt!!
Met vriendelijke groeten,
Peter Lombaerts België

15-04-2016
Beste Hr.Claessens wij zijn zeer tevreden met de revisie van 2 accu's van onze ombouwsets van het merk FHM,wij hadden 9 ampère en deze zijn omgebouwd naar 14 ampère,wij kunnen nu heel veel kilometers meer fietsen dan voorheen,Super en nog bedankt.
Ton van der Wijst
 


01-04-2016 van Slijpen, Susteren.

Vandaag bij u de gerepareerde accu opgehaald (vervanging zekering), opgeladen en gemonteerd op de fiets.
En inderdaad, de led lampjes op het display branden allemaal, dus de accu is volledig opgeladen en intact.
Goede reclame voor uw bedrijf.
Bedankt voor de snelle service.
Groeten, G. Slijpen .


8 Maart 2016
Ik bedank jullie voor het snel en goed afhandelen.  
Wij zijn zeer tevreden hier over en zullen het zeker voort vertellen.
Hoop dat ik nu weer een jaar of 6 vooruit kan.
Mvgr Ans vd Wijgaard


03-03-2016

L.S.
Wat een ontzettend grote verrassing dat de accu van mijn gazelle vandaag alweer bezorgd werd. Supersnel hebben jullie hem gerepareerd en teruggestuurd. Echt alle lof voor jullie service!!
Zooooo, ontzettend bedankt. Dat vind je niet overal meer. Super!! Ik sta te trappelen om hem morgen uit te proberen. Nogmaals bedankt!!
Met vr. groet
Sylvia IJff20 februari 2016
Dank aan Natrans voor de snelle en (meer dan) correcte afwikkeling.

Heb inmiddels al weer wat prettige kilometers op de teller bijgeschreven.
Alles functioneert weer zoals bedoeld.
Nogmaals hartelijk dank,
Anne Bron


11-02-2016
Hallo Hr.  Claessens
ik heb vandaag een Trek fietsaccu verzonden naar uw adres
deze accu wil ik ook naar 10,4 Ah laten opwaarderen
De accu van mijn vrouw voldoet prima, wat een verschil
Mvrg. John Kroon Almere


25 Januari 2016

Vandaag mijn accu terug gekregen aan welke 2jaar na het verstrijken van de garantie periode een mankement bleek, doch heeft Natrans dit snel en kosteloos verholpen, dit kom je nergens meer tegen, dank je wel!
Arnold van Streijen Apeldoorn

16-01-2016
Jack Cleassens,

De accu ontvangen, vanmorgen er mee gefietst en zeer tevreden. 
Vriendelijke groeten,
Karin van Dordrecht.


04 Januari 2016
Klinkt heel vreemd!!! maar wij hebben tijdens de afgelopen feestdagen gezien het zachte weer volop kunnen genieten van diverse fietstochten en moeten Natrans toch even een schouderklop geven voor de onlangs gereviseerde Trek accu's in een woord "geweldig"
Wat zit er nu een afstand aan vermogen in onze accu's
Natrans ga zo door, dan zal 2016 zeker een succes voor Uw bedrijf zijn.
Gr. Hans v.d. Wal  Bergen op Zoom 

18 December 2015
Gisteren geweest met een kapotte lader en of accu super vriendelijk ontvangen en geholpen . ik kreeg tips hoe we het voordeligste dingen konden laten maken en tips over een andere fiets. savonds de zelfde dag kon ik nog alles ophalen en bij de klanten voor mij werden uitgebreid tips gegeven over de accu waar ik ook wat aan heb. alles bij elkaar zeker een 10 waard hij nam alle tijd voor vraag en antwoord had goede tips en de prijs was ook prima ga zo door tot de volgende keer.
Peter Bovens


07 December 2015
Beste Heren,
De accu doet het weer prima, bedankt.
Hans v.d. Kam
Kortenhoef


26 Novmber 2015
Ik wil U hartelijk danken voor de revisie van mijn Gazelle innergy accu.
U deed precies wat u zei en zei wat U deed en dat ging
allemaal heel vlot.
Ik heb hem nog maar net uitgetest, dus nog geen verdere ervaring, maar ondersteunen doet hij weer geweldig
Dank voor de service!!!!!
A. van den Boogart
Oosterland


11 November 2015
Bedankt voor de goede service in revisie van mijn Specialized Turbo accu.

Ik zal u bij een ieder aanraden :)
Groeten van Bart van Etten.
 

26-10-2015
Beste heer Claessens,

Ik wil u bij deze hartelijk bedanken voor de prima en snelle service, wij zijn uiterst tevreden!!
Met vriendelijke groet,
Lisette van den Broek 


19 Oktober 2015
De nieuwe stekker in onze gazelle accu werkt prima.

Bedankt voor de snelle service
G Roks-Koolen


10-10-2015
15 maanden na de revisie van onze fietsaccu, ging afgelopen week de aan/uit schakelaar van onze accu
kapot en hebben wij contact genomen met natrans.
Gisteren zijn wij in Simpelveld geweest en heeft de vriendelijke heer de schakelaar vervangen en moesten wij
slechts de schakelaar betalen, de maakloon was service, waarvoor wij graag de warme douche geven.
Dank je wel
Cinthia van Rijn    Maastricht

01 Oktober 2015
Geachte heer Jack Claessens,

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de zeer goede service van uw bedrijf.
Hopelijk gaat de accu aan onze verwachtingen voldoen.
Met een vriendelijke groet van Bert Wessel  Enschede.

14-09-2015
Geachte heer Claessens,
De vakantie is voorbij.
Het is gebleken dat de Trek accu ongeveer 150 km mee gaat.
In het begin bleven we ons verbazen dat de accu niet leeg te krijgen was.
Nu weten we dus waarom.
Bij deze dus nogmaals bedankt voor de verleende service.
Met vriendelijke groet,
John Donks10 September 2015
Beste Heren,
De accu van mijn Gazelle Orange Innergy  fiets is in Juli door Uw bedrijf gereviseerd naar 9Ah en ik moet eerlijk toe geven dat ik nooit had verwacht zoveel kilometers met een accu lading te kunnen fietsen, derhalve wil ik U via dit bericht laten weten dat hier een blij mens is!
Bedankt voor de service
Groet; Mevr. H. Willekens  Breda


22 Juli 2015
Geachte Heer Claessens,
De accu weer ontvangen.
Bedankt voor de snelle service.
Hij werkte weer direct en we zullen de aanwijzingen wat betreft het laden opvolgen.
De resultaten hoort u nog en zeker ook aan de leden van onze fietsclub, waar een deel van de vrouwen een elektrische fiets hebben worden hierover ingelicht.
Ook gaat er nog een bericht naar de Consumentenbond en Kassa om deze wat meer aandacht te laten geven aan deze manier van verbeteren van het vermogen.
Ook de fietsenwinkel waar ik normaal kom en waar de fiets vandaan komt zal ik informeren.
Trek heeft een nieuwe accu maar dan moet men ook de lader vernieuwen. PRIJS 703.20 Euro

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
John Donks

22 Juli 2015
Hartelijk dank voor toezending van de gereviseerde accu. Ik ben tevreden over jullie service en zal het zeker aan vrienden aanraden.
Met vriendelijke groet,
Astrid Nuijtinck


21-06-2015
Beste mijnheer Claessens,
Heel hartelijk dank voor de buitengewone service!
Wij zijn uiterst tevreden over de wijze waarop u ons geholpen en geadviseerd heeft.
Nadat u ons de gereviseerde accu heeft teruggezonden heeft u ook de beschadigingen die
door het verzenden waren ontstaan kostenloos gerepareerd en gezorgd dat we voor onze
accu een geheel andere behuizing hebben gekregen.
Tevens heeft u deze accu een update van 10amp naar 11amp gegeven, welke echt goed te merken valt.
Heel hartelijk dank voor alles!
Met vriendelijke groet,
K. Mandjes14 juli 2015
Beste Jack Claessens,
Hartelijk dank voor het antwoorden van onze mail, en dat u de moeite heeft genomen ons zo uitgebreid te informeren en adviseren.
Dat noemen wij nou nog eens service!
Met vriendelijke groet;
Fam. B. de Haan.12 Juni 2015
Beste,

De accu is deze morgen al geleverd.
Opgeladen en de fiets ingestoken en verbluffend resultaat.
Bedankt.

Johan Lateur
Scheldewindeke  België

11 Juni 2015
Beste,

Dank u voor de nette en duidelijke afhandeling voor de reparatie van mijn fiets accu. Het grootste compliment
gaat naar uw bericht geving dat u alles had ontvangen. Het tweede compliment gaat naar uw snelle afhandeling. Het
derde compliment gaat naar uw redelijke prijs. Nu stop ik -J
Fam. Verhoeven


05 Juni 2015
Geachte heer,
Bij deze laat ik u weten dat de door Natrans gereviseerde accu van mijn Trek 500 fiets geweldig verbeterd is.
Dit is in april van dit jaar geweest en mijn twijfels waren echt aanwezig of het wel een verbetering zou zijn.
Ik kan nu ruim 185 km fietsen met een acculading,dit is toch geweldig.
De accu heb ik vier maal helemaal leeggereden en toen pas opgeladen volgens uw instructiebladen.
Mijn dank gaat dan ook uit naar Natrans.
Ik al iedereen aanbevelen om naar uw bedrijf te komen.
Mvg

Piet wehrens Munstergeleen


29 Mei 2015
Ik zal  de accu behandelen zoals op de instructie staat en heb veel
vertrouwen over de goede kwaliteit, mede door de positieve  berichten
in onze vriendenkring over Uw bedrijf.
Met vriendelijke groet
A H van Groenou - Den Helder.


25 Mei 2015
Beste Jack Claessens
Hartelijk dank voor het redden van mijn accu.
Mijn vrouw heeft er al een rondje mee gefietst,en we hebben de accu weer geladen.
We zijn erg blij  dat we weer kunnen gaan fietsen.
groetjes Jack van den hout


20 Mei 2015
Goedemiddag,
Hierbij wil ik u doorgeven dat ik de accu in goede orde heb ontvangen.
De nieuwe stekker en de reparatie aan de Gazelle accu zien er erg solide uit.
Dank voor de keurige afwikkeling.
Met vriendelijke groet, Marian Bouwhuis.13 Mei 2015
Hoi Jack
Hij doet het weer mijn MadMaX !
Weer een blije klant !!
Ik zing liggend door het landschap O, het is zo heerlijk fietsen op die manier !!
Eens kijken of het klopt na 4 keer leeg en weer opgeladen te hebben !!
Groetjes en hou die grapjes maar erin met humeur komen we verder door het leven dan met droefenis
Groetjes Hélène Kaijser !!


06 Mei 2015
Na de revisie van mijn Trek accu lijkt de fiets beter als nieuw....wat een afstand zit er nu in!!!
Dank je wel
Henk Notermans
Berg en Terblijt03 Mei '15
Beste Heren,
Ondanks onze fietsenmaker mij vertelde dat de accu vervangen moest worden daar deze defect bleek, hebben wij gelukkig eerst Natrans bezocht om te zien wat er aan de hand was.
Nadat de accu aan de balie kort was doorgemeten bleek dat deze, naar verluid van een zeer kundige meneer in de zaak, in een diepte ontlading te verkeren welke (mijn fout) is ontstaan door niet maandelijks bij te laden tijdens de winter.
Men stelde mij dan ook voor de accu te laten recoveren, welke wonder boven wonder nu weer perfect werkt, ik ben dan ook erg blij en het heeft mij een hoop geld gespaard.
Groetjes Irma Meesters
Sevenum
31 Maart 2015
Hallo Jack,
In januari van dit jaar heb ik de accu van mijn Sparta e-motion C2 voor revisie naar jullie opgestuurd waar ik erg tevreden over ben! Hij doet het beter dan deze het ooit heeft gedaan! Nu heeft mijn moeder exact dezelfde fiets en accu welke ik ook naar jullie voor revisie wil sturen.
Met vriendelijke groeten,
Jos Stokman
Avenhorn


24 Maart 2015
Goedenavond heer Claessens, beste Jack,

Wij hebben de gereviseerde accu’s nu een maandje in gebruik en merken duidelijk verschil met de oorspronkelijk geleverde accu’s van Giant.
De fiets is minder schokkerig op de 25km/uur grens waar de trapondersteuning ophoud en rijd in het geheel constanter, als of de stroomlevering wat vloeiender vanuit de accu’s wordt geleverd. Voornoemd zal ook wel met de ontwikkeling van de afgelopen 10 jaar te maken hebben.
Kortom wij willen u even laten weten dat –na twijfel over de best wel grote investering en een avontuur bij uw ons onbekend bedrijf- wij blij zijn dat de Giant weer als vanouds rijd.
Met vriendelijke groet,

AJV (Arjan) van Dijk
ALMERE


16 Maart 2015
Beste Jack,
Ik wil even melden dat ik meer dan tevreden ben met de gereviseerde accu. Wat mij betreft vakwerk! Dus complimenten!
Dank voor de correcte en snelle service. Een pluim waar een pluim thuishoort.
Gegroet,
Sander. 04-02-2015
Goedemiddag Jack,
Wilde even doorgeven dat we 't pakket hebben ontvangen.
Bedankt voor de snelle afwerking en de hele goede service.
we zeggen 't zeker voort!!!
Mvrgr Sandra Smith01 februari 2015
Beste Heren,
Of wel het buiten erg koud is (zelfs een sneeuwbui gehad vanmorgen) heb ik vandaag mijn accu voor de vierde maal leeggereden en wil toch even kwijt dat ik meer dan tevreden ben over de revisie van mijn accu bij Natrans, het lijkt wel of een nieuwe fiets heb.
Ik zal Uw bedrijf zeker onder de aandacht brengen bij mijn collega's op het werk, vrienden en bekenden.
Groet Albert Wijmans Maastricht


17 Januari 2015
Aan Natrans
Nu pas kan ik een oordeel geven over mijn door Natrans gereviseerde accu in september omdat ik hem 3x leeg moest rijden. Nu is hij
opgestart en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben want i.p.v. 30 km komt hij nu bijna aan de 80 km.
Reden dus om dit met u te delen. Een goede keus gedaan door naar Natrans te gaan.
Groeten van een blije fietster.
Tonnie van Huizen.
Verstuurd vanaf mijn iPad
06 Januari 2105

Beste Heer,
De accu vanmorgen na levering gelijk aan de fiets gehangen voor uit te proberen.
Warempel, het display geeft weer een normaal beeld van contact en werkt weer alles vanouds.
Ik ga nog vanavond met een glimlach ermee naar huis fietsen.
Fijn jullie goede service en vakkundigheid !
Zoals gezegd stuur ik m'n (fiets) klanten naar jullie toe in Simpelveld !
Jullie goede Service spreekt zich snel rond !


05-01-2015
Hallo vanuit Baarlo,
Na het lezen van het artikel in het Limburgs Dagblad van 23 December jongs leden waarbij een oudere dame van 72 jaar met haar fiets en door U gereviseerde accu's naar Rome is gefietst en hier vol lof over schrijft, hebben wij ook de stap genomen en de accu's van onze Trek T500 fietsen bij U gebracht.
Nu na terug ontvangst de accu's zoals door U geadviseerd enkele malen geheel te hebben leeg gereden, lijkt het wel alsof de accu's niet meer leeg willen raken, natuurlijk hebt U het vermogen flink verhoogd, doch dit resultaat in kwaliteit verschil hadden wij nooit verwacht, met een woord "geweldig"
Twee blijde mensen danken voor de SERVICE
M.vr.gr. Jan en Marijke van der Broek
 


22 December 2014
Geachte heer Claessens,
De accu weer in goede staat terug ontvangen, en een snelle service, hartelijk dank daar voor !!! wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen tegen andere mensen.
Met vriendelijke groet, Fam. Eindhoven


28 November 2014
Beste Jack,
Hierbij je laten weten dat ik bijzonder tevreden ben over jou werkzaamheden betreft algehele revisie bij/aan de Accu van mijn Gazelle Orange Innergy fiets. Opmerkelijk! Vroeger bereikte ik maar telkens 25 km en Accu was helemaal leeg!
Na de algehele revisie bij NATRANS is Accu (nu pas) voor de tweede maal geheel op geladen, en heb ook nog eens constant in de boost stand blijven rijden. Inmiddels de afstand van 100 kilometer bereikt, waarvan er nu nog steeds twee streepjes te zien zijn in het display.
Nogmaals, ben zeer tevreden!
PS. Ga de klantjes bij onze Muziekgalerie-Amadeo Weert jou aanraden vanwege jullie/de kennis, advies en vooral goede service!!
Succes!
Muzikale groet
Louis Peeters
MUZIEKGALERIE-AMADEO Weert 
GROOTHANDEL & REPARATIE VAN MUZIEKINSTRUMENTEN

03 November 2014
Beste Jack;
In augustus heb ik na veel onderzoek besloten mijn fietsaccu te laten reviseren i.p.v. een nieuwe ( geproduceerd jaren geleden dus OUD) te kopen.
Deze accu is van een Sparta E-motion C2 en leverde bedroevende resultaten ( iedere dag opladen ).
Dus op naar Natrans Accu Service.
De uitleg aldaar over de accu revisie was duidelijk en begrijpelijk.
Revisie en thuis bezorging  verliepen geweldig.
Tijdens het 4 x leeg rijden van de accu dacht ik telkens als er nog 1 lampje aan stond op het bedienings-display  dat deze wel na enkele meters leeg zou zijn.
Integendeel het bleek nog een zware taak om de accu leeg te rijden ( km. na km. ) !!!!!
Na 4 x opladen was de accu op volle sterkte het is net alsof  ik mijn lelijke Eend heb ingeruild voor een Porsche !!!!
Het resultaat van dit alles is dat het opnieuw geld kost.
Mijn vrouw wil namelijk dat haar fietsaccu  ook wordt gereviseerd(zal wel jaloers zijn denk ik)
Dus maar weer naar Natrans.
m.v.g.;
Familie van Hout
Venlo


02-11-2014
Hallo Jack,
Nadat ik mijn accu afgelopen week heb terug ontvangen en deze in mijn fiets hebt gestopt loopt deze weer als vanouds...heel eerlijk zelfs beter, ik moet hard mijn best doen om de accu leeg te fietsen.
Ik had als aleenstaande aanvankelijk mijn bedenkingen omtrent zo iets te doen via internet, doch na het lezen van andere reviews van klanten op diverse forums en ons telefoontje hebt u mij overtuigd en de accu gestuurd, waar ik  geen haar spijt van heb, ik had dit al veel eerder moeten doen.
Harstikke bedankt voor de zeer correcte wijze van werken en omgang en succes met Uw bedrijf.
Mevr. Maartje Schulthuis  Amersfoort
Hallo Natrans,
Wij hebben de accu's van onze Extract fietsen begin vorige week retour ontvangen en gezien het mooie weer van de afgelopen dagen reeds de door U gemaakte accu's vier keer leeg gereden en komen tot onze verbazing bijna op de dubbele afstand dan wij voorheen konden rijden, dank jullie wel hiervoor!!!
Het is toch altijd weer afwachten of de verhaaltjes die men leest inderdaad waar zijn, over de service en kwaliteit bij jullie is er geen woord van gelogen, wij zijn zeer tevreden.
Groetjes Henk en Marlies Donners

27 Oktober
Natrans bedankt voor de goede service en eerlijk advies.
Fam. Huibrechts  Landgraaf04-10-2014
Goedemorgen  Jack Claessens
De accu heb ik ontvangen en ben zeer tevreden over Uw werk.
Bedankt voor de snelle en zorgvuldige service.
Met vr groeten J.Kamphuis/Berkelland


08-09-2104
Beste JACK,
Ik heb begin augustus mijn gereviseerde  GIANT accu terug
gekregen en heb het tot nu toe 4 maal helemaal leeg gereden en weer vol
opgeladen, hij moet nu op volle oorlogssterkte wezen. Ik kan niet anders zeggen,
dan ik dik tevreden ben over het resultaat. Ik heb zo'n idee, dat niet alleen de
accucellen zijn vervangen, maar dat er per ongeluk ook een een viagra pil in de
accu is gevallen! Kolere, er komt ( bijna) geen eind aan de energie voorraad!
Mijn complimenten, het is elke cent waard geweest. Groetjes uit MOKUM, Paul C.
Verstuurd vanaf mijn iPad 


26-08-2014
Dag Heer,
Gisteren de nageziene oplader en mijn nog prima accu van Giant retour ontvangen.
Vandaag getest en wat denk je wat...?
Hij laadt op als de beste.
Nogmaals dank voor de meer dan perfecte communicatie en de verrichtte werkzaamheden.
Jullie/jouw bedrijf is een blijverT.


22-08-2014
Dag Meneer Claessens/Beste Jack,
Zo-even hebben we telefonisch contact gehad over mijn accu en de bijbehorende lader.
Volgens uw opmerkingen is tijdens uw werkzaamheden duidelijk geworden dat de storing(-en)
aan beide apparaten is/zijn veroorzaakt door een defect in/aan de stekker van de oplader.
Allemaal heel vervelend voor de klant. Uw begrip en de moeite die u genomen heeft om
mij dit duidelijk te maken is als hartverwarmend ervaren.
Er is namelijk al zoveel bedrog en oplichting in deze wereld.
Als klant moet je altijd maar afwachten bij wie je dure apparatuur terecht komt die je in blind vertrouwen wegzendt.
Blijkbaar is Natrans een hele goede uitzondering op de inmiddels gangbare regel.
Hoe dan ook ik ben verdomd blij met uw klantencontact en vooral met de wetenschap dat
Natrans een solide en vooral betrouwbaar bedrijf is gebleken te zijn.
Compliment voor uw bedrijfsvoering en zeker voor uw klantenservice!
MVG,
Niek Jansen/Assen 


13-07-2014
Beste mensen,
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de snelle en goede service.
U heeft zich geheel gehouden aan de afspraken en mijn accu werkt weer prima.
Ik ben er heel blij mee en het heeft mij veel geld gescheeld.
hartelijk dank hiervoor.
Met vriendelijke groet,
Frank van Brandwijk

Hallo Jack,
Een berichtje uit een verregend en nat  Altmuhltal. De accu's
vier keer totaal leeg gereden. Zelfs nog een keer eenstuk , 7 km zonder accu .
Het Max behaald is 95 km en het min 75 km. Natuurlijk afhankelijk van wind en
stijgingen. Die 95 km was bijna helemaal vlak en geen wind.
We zijn bijzonder tevreden als ze het zo blijven doen.
Gr. Fam van Genderen
10-07-2013

Verstuurd vanaf mijn iPad


15 Februari 2013
Beste heer/Jack claesens,

Even gewacht op reactie van mijn kant omtrent hoe het ging met wat u mij verteld had. Over de accu.
Ik heb toen ik de accu kreeg gelijk in mijn fiets gezet , en gereden.  Tot het eerste led-lampje weg
was, ik heb hem op mijn accu lader gezet. En de andere lampjes branden dat betekend dat de accu lader goed is (ra ra)
hier snap ik niets van, maar goed hier gaat het goed dacht ik.
Ik heb de accu eruit gehaald (accu lader ) en in mijn fiets gezet en de accu helemaal leeg gereden dat het lampje bij het e teken
knipperden, hierna volledig opgeladen , plus/min. 1en eenHalf uur.
Ik gebruik de fiets iedere dag tot dat de 4 x vol en 4x leeg klaar is dan wordt het wel iets anders
Ik wil u hartelijk danken voor u hulp en bijstand

En ik wat verkeerd heb gedaan zeg ik sorry
Ik wil nog even zeggen wat een kracht zit er in de accu en veel km kan ik rijden
Met dank zeg ik u gedag
Harry van Ulmen  Diemen
Verstuurd vanaf mijn iPad


23 Oktober 2012
Dag mevrouw of mijnheer.

Graag openen we deze mail met het maken van een groot compliment.
En wel hierom, omdat we vanaf de aankoopdatum in september 2008, van 2 Flyer-fietsen Premium 2008
tevergeefs hebben gezocht naar vakkundige en betrouwbare info over de Li-ion Mn batterijen waarmee
onze fietsen zijn uitgerust.

Omdat we de moed niet heb opgegeven heeft de aanhouder in ons gewonnen.
We stuitten op Uw “Natrans Elektrofiets Accu Revisie” en vonden daar wat ons hartje begeerde:
de lang gezochte en zeer uitgebreide informatie
over de accu’s voor de elektrofiets.
Nu na revisie van onze accu's zijn wij maar wat blij met Uw uitstekende servive, onze fietsen rijden weer als
nieuw, met een opmerking...we krijgen de accu's niet meer leeg gereden.
Dank U wel
Met een vriendelijke groet uit Dordrecht;
Fam. Henssen


10 juli 2012
Beste Mensen van Natrans,
Na de revisie van onze Extract Tranz-X accu's van onze fietsen in Juli 2013, hebben wij deze na retour ontvangst direct op de fiets geplaats en de tips welke U ons hebt gegeven goed opgevolgd.
Intussen hebben wij reeds ruim 1700km met de door U gereviseerde accu's met veel plezier afgelegd en het lijkt alsof wij nieuwe fietsen hebben, de afstand welke wij kunnen afleggen met onze fiets rijst alle verwachting te boven, toen wij de fietsen nieuw hadden aangeschaft haalden wij ca. 80km op een acculading, doch nu halen wij ruim de 120km.
Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de revisie, Uw vakmanschap en fijne wijze van omgang en advies.


Dank Je wel
Groetjes van twee blijde mensen
Jan en Anniek Verschoren Hasselt ( België)


24-05-'12
Hallo,

Ik heb de accu in goede orde ontvangen en wil u bedanken voor de
goede service en snelle afhandeling
Mvg Ronald

12 Januari 2012
Geachte heer Claessens,
De accu is terug gekomen, ik heb hem in de fiets gedaan, en hij rijdt weer als een zonnetje!

Vr. Groet
Gerda Toepoel

20 December 2011
Beste mijnheer Jack Claesens,

Ik heb enige tijd geleden een accu bij u laten reviseren.
Bij deze wil ik u laten weten dat het allemaal geweldig is.
Ik heb uw raad precies opgevolgd, zodoende kan ik grote afstanden afleggen.
Ik adviseer bij ons in de buurt regelmatig. mensen met een slechte accu , om naar u
toe gegaan.
Met een vriendelijk groet,
Jan Teunissen.
Ede

23-4-2011
Hallo,

Ik heb tijdens de periode van carneval mijn accu aan u toevertrouwd om deze van nieuwe cellen te voorzien.
Werd keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken, de accu is naar 11 ampere gedaan met een aanzienlijke verbetering.
Graag geef ik na enig gebruik van de accu mijn oprechte dank daarvoor, een ieder die ik spreek over een kapotte accu zal ik
adviseren met Natrans kontakt op te nemen.

Dit wilde ik graag aan u kwijt, met vriendelijke groet.
J. Donker
Ridderkerk